Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon perverz, ha szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon perverz, ha szeretnek egy pasinak, vagy egy parnak a 24 oras szolgaja lenni?

Figyelt kérdés

Fiatal, szortelen, passziv srac vagyok. Gyerekkorom ota vonz a bdsm, es mostanaban azon fantazialok, hogy szivesen lennek egy idosebb, olyan 40-60 koruli pasinak a kis r*banca. Izgalmas lenne, ha barmikor elovehetne es kielhetne rajtam a vagyait. De azt is elveznem, ha egy parnak lennek a szolgaja, mennyire izgato lehet, ha ketten alaznak. Szerintetek is nagyon perverz ez a fantazia, vagy siman benne van meg az elfogadhato kategoriaban?

23/F

2023. okt. 28. 03:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az átlag embereknél ez már kiveri a biztosítékot .

De én azt gondolom , hogy ha valakinek ez tetszik , akkor ha van rá lehetősége , hát áldásom rá .

F.

2023. okt. 28. 03:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan engedj az elképzeléseidnek.Ugyanis ma már szinte mindenkinek van valami fétise,vagy perverziója /sajnos/.

És nagyon sok idős és "szép" férfi vágyik arra,hogy ropogós srácokat alázzon,csicskáztasson,szubként használja.

Eggyel számolj,ha találsz ilyet idős pasit,nehezen szabadulsz tőle még akkor is,ha te már nem akarod!

2023. okt. 28. 05:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Főzni, takarítani tudsz?
2023. okt. 28. 06:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudok fozni es takaritani is, ez a szolgalethez tartozik. :)
2023. okt. 28. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne. Írhatsz.
2023. okt. 28. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Hozzám is jöhetsz, de ebben mi jó neked?
2023. okt. 28. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Ha nő lennél, elfogadnálak, de így srácként nem.
2023. okt. 28. 18:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Nemet nem tudok váltani. Egyébként miskolci vagyok, ha valaki szintén, akit ez vonzana...
2023. okt. 28. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki szereti minden oké, ha találsz ilyet. Nálunk a párom dominánsabb, ha többesről van szó. De igen keszülj fel, hogy pasik esetében hallottam én is olyat, hogy zsarolták, mert ki akart szállni a szub. Pároknál nem igan tudom mi a helyzet.🙂

46F

2023. nov. 15. 06:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!