Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nő vagy férfi? Biszexuális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő vagy férfi? Biszexuális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első sorban a biszexekhez,szeretnék fel tenni egy kérdést.

A párommal együtt élek már 3éve,minden rendben volt,szeretük egymást,együtt élünk.

Addig volt minden a helyén míg nem találkoztam egy másik emberrel. Pontosabban egy nagyon dekoratív nővel,mindenben egyezzünk,meg szerettem.

Szerintetek mi lenne a helyes döntés? Mind a kettejük iránt érzek valamit..De ez így nem maradhat döntenem kell,de sajnos nem tudok.

Ha a biszex vagy és tudnál segíteni légyszíves írj..

24eves,nő.

Köszönöm!❤️

2023. okt. 24. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez semmiben sem másabb, mint férfi mellett másik férfit megszeretni. Csak az, hogy nő a másik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy "megtarthatod". Most mindhárom azt, hogy beszélj a férjeddel, hátha másik nő nem zavarja, de a második kapcsolat sosem olyan kapcsolat, mint az első, akivel együtt is élsz. Viszont, ha szereted a nőt, gondolom összeköltöznél vele. Annyira meg nem tudom, hogy nyílt-e a párod, hogy együtt éltek. Vagy a nő.

Én döntenék a helyedben.

2023. okt. 24. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szeretted meg azt a nőt? Nem lehet hogy sima barátnőként? Vonzódsz hozzá szexuálisan?
2023. okt. 24. 21:08
 3/6 A kérdező kommentje:

Első:Nagyon szépen köszönöm!!❤️❤️Próbálom mérlegelni,de két tűz között vagyok..

Kettes:Igen,majdnem le feküdtünk csak nekem nem ment a párom miatt..Amit nem is bánok,mert előtte tisztázni szeretném az érzéseim,nem megcsalni.❤️❤️

2023. okt. 24. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Válaszd a nőt. Gondolom ő is biszex. Ő meg majd elhagy téged egy pasiért. Ti biszexek megérdemlitek egymást!
2023. okt. 24. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Ha az én barátnőm lennél, és elmodanád a helyzetedet, akkor én azt válaszolnám, hogy:

- Miért kellene választanod? Legyél mindkettőnkkel, engem nem zavar, ha vannak napok, amikor a barátnőddel szeretnél lenni.

2023. nov. 3. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
Engem férfiként nem zavarna ha lenne barátnőd is. Csak őszintén mond el
2023. nov. 4. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!