Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok titeket izgat ha egy pasinak ti lehettek az első fiú aki kielégíti őt?
Figyelt kérdés
Ha igen mi izgat benne? Nem zavarna hogy bénázom?2023. okt. 23. 16:51
1/12 anonim válasza:
Engem biztos nem zavarna egy kis bénázás. Sőt! Szerintem az aranyos is! Én biztosan örülnék egy ilyen srácnak.
2/12 anonim válasza:
Persze, ennek van valami nagyon izgi varázsa.
3/12 anonim válasza:
Tetszene, mert nekem se volt még fiús kalandom. Egymást vezetnénk be a jóba😊
4/12 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok! :)
2023. okt. 23. 18:01
8/12 anonim válasza:
nekem tetszene igen de nekem se volt meg semmi pasival :D
9/12 anonim válasza:
Én imádok első lenni kíváncsi srácoknál..
Akik még nem voltak pasival megvan a maga izgalma :D 31F
10/12 anonim válasza:
Felemelő érzés valakinek első lenni. Élvezésig szopnám akár többször is, ha úgy adódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!