Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért tabu a társadalomban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabu a társadalomban pénzért szexelni?

Figyelt kérdés

Fiatal, passzív srác vagyok. Tegnap életemben először lefeküdtem valakivel pénzért, és nem bántam meg. Nem éreztem magam kihasználva, ahogy a partneremet sem használtam ki. Szexeltünk egy jót, ő a végén elélvezett a kezeim között és még pénzt is kaptam érte. Van rendes munkám is, ne értsetek félre, ez csak amolyan hobbi, mert izgat szexuálisan.

Szóval nem értem, mi annyira elítélendő ebben? Tényleg nem éreztem kicsit sem extrának a dolgot, inkább izgalmas volt. :)

2023. okt. 23. 08:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy javíts ki, ha tévednék, de ez amit leírsz nem inkább egy szexuális játék köztetek?

Azt mondod te nem vagy rászorulva erre és úgy veszem ki, ha ő nem fizetett volna, akkor is élveztétek volna egymást. A fizetség egyfajta pluszt adott az amúgy vonzalmon alapuló szexnek.

Olyan mintha prostitúciót "játszottatok" volna. Nem tudom ez így értehtő-e vagy jól látom-e a helyzetet.

Szerintem ez más mint a konkrét prostitúció, amikor az illető azért szexel pénzért, mert rászorul/hivatásként űzi, esetleg nincs más választása vagy képtelen kikeveredni ebből az életmódból.

2023. okt. 28. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!