Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenképpen részt kellene venned egy a társadalom által tabu-nak nyilvánított szexuális aktivitásban, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Én szerintem az állattal való szexet választanám..
Ti mit?
Korotokat és nemeteket is oda írhatjátok.
29N
2023. okt. 18. 12:49
1/31 anonim válasza:
En azt szeretnem ha egy no felcsatolhatossal megdugna F43
2/31 anonim válasza:
Megnézném ahogy kérdező téged megdug egy kutya, az is már elég tabu nem? :D
3/31 anonim válasza:
Konkrétan mik a választási lehetőségek?
5/31 anonim válasza:
En is az alattal valo szexet valasztanam, regen nagyon izgatott a kutyaval valo kozosules passzivkent. 23/F
6/31 anonim válasza:
Megcsalás. Egyébként is vonz, de még sose tettem.
8/31 anonim válasza:
Bdsm szex. A kötözés amúgy is izgat. :)
38f
9/31 anonim válasza:
Nyílvános szex valami nagyon mozgalmas helyen mondjuk. Park kellős közepén a padon, vagy ilyesmi... azt valszeg élvezném.
De nehéz erre nagyon megbotránkoztatót mondani.
Akármit is írtok a 10 millió emberből biztos, hogy pár ezer már maszturbált ilyen videóra, vagy annyira liberális elveket vall, hogy füle botját se mozdítaná, ha megtörténne előtte.
Ez van. Magas az ingerküszöb.
10/31 anonim válasza:
Egy k.rva nagy gangbang ahol ugy legalabb 20pasi áll körbe és egymás után és egyszerre is töltenének meg mindenhol és mind egyesével ram/belém élvezne.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!