Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostik mennyire tudják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostik mennyire tudják magukról azt, hogy prostik és hogy többnyire megveti, lenézi őket a társadalom?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert abban a hitben éltem, hogy ők is tudják ezt magukról. Tegnap voltam egy fizetős lánnyal, aki két menet között kijelentette magáról, hogy ő nem k*rv@, mert más hirdető lányokkal ellentétben, ő nincs szétb@s*v@. Ez számomra csöppet meredek volt és egy oké szócskával nyugtáztam is...

2022. dec. 31. 19:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Ugyanolyan munka, mint a többi, ha nem kényszerítik rá, nem baj.
2022. dec. 31. 19:30
 2/14 anonim válasza:
83%
Sztem amelyik nem full bolond, az tudja magáról, hogy prosti. Lehet már elszívta az agyát.. vagy azt hiszi erre is él az a mondat, hogy mindenki annyi idős amennyinek érzi magát... = mindenki annyira k.rva amennyire annak érzi magát...
2022. dec. 31. 19:31
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Tudják ök, hogy miböl élnek. Aki neked ezt mondta, csak jelezte, hogy nem szeretné ha prostinak neveznéd. Az meg nem igaz, hogy a "társadalom" lenézi, megveti öket. Nagyon sokan örülnek a létezésüknek és jogosan. A szövegükkel max. ök akarnak megfelelni a vélt elvárásoknak. Álszentek!
2022. dec. 31. 19:39
 4/14 anonim ***** válasza:
37%

Lol. Ezzel tulajdonképpen arra is celozhatott akár, hogy nem dugtad meg elég keményen...

Szerintem extrém ostoba kijelentés volt amúgy tőle, egyrészt gáz, hogy a konkurenciát ocsarolja, másrészt pedig ne szavakkal bizonyitson, harmadrészt, ha nem tudja elviselni az ezzel járó jelzőket vagy ha bűntudat van, akkor ne csinalja ezt, mert nem neki való hivatás.

2022. dec. 31. 19:50
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem a prostikkal van baj, hanem a társadalom romlott el. 100 éve és azelőtt még teljesen elfogadott dolog volt a prostitúció, gyakorlatilag a legősibb szakma a sírásás mellett... Nagyszerű dolog a létezésük.
2022. dec. 31. 19:50
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

A társadalom álszent, és kétszínű.

Ki nem szarja le, mit gondol a társadalom?

2022. dec. 31. 19:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nézem le a prostikat…

Ismerek olyat aki full reálisan áll a dologhoz és a helyen kezeli és tudja, hogy mivel foglalkozik, be is vallja hogy nem akar gyárban robotolni sokkal kevesebb pénzért. Nem szégyelli a munkáját… Egyébként Ő speciel diplomás ápoló állítólag. De nagyon rövid ideig csinálta, mert azt mondja hogy az ápolókat sem becsüli meg a társadalom ahogy a prostikat sem, viszont többet kell dolgozni, szerinte mocskosabb munka is és harmad annyit sem keres.

Valahol megértem, mert olykor talpig sz@ros vénembereket kell lemosni, akik szexuálisan zaklatják Őket és amikor elutasítja Őket még elhordják mindennek… Ehhez képest lehet hogy tényleg jobb a szexmunka.

De beszéltem már olyan prostival is aki betegesen lenézi a vendégeit és folyamatosan, megállás nélkül szidja Őket, meg olyannal is aki a többi lányt szidja és az is valóban hangoztat ilyet is, hogy Ő nem prosti… Utóbbi kettőnél szerintem max fokozatot működik a kognitív disszonancia, lehet valamilyen személyiségzavaruk is van, nem tudom.

2022. dec. 31. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
34%
Soha nem néztem le a prostituáltakat. Sőt, a legjobb szivű csajok. Már akit én ismertem.
2022. dec. 31. 20:04
 9/14 A kérdező kommentje:
7-es! Ez érdekes komment. Én sem nézem le őket. Teljesen a semmiből jött, amit mondott. Az ismerősöd is hirdeti magát? Arcát is vállalja? A környezete tudja, hogy mivel foglalkozik? Nem mondta, hogy nagyságrendileg mennyit keres így? Bocsi, csak ez így érdekelne. Szerintem ritka, aki nyíltan felvállalja.
2022. dec. 31. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Érdekes dolog hány ember istenït politikusokat pl a kéményes Jóska aki havi 20.000 eur fizetést kapott, és nézi le ezeket a lányokat

Miközben a lány testileg lelkileg megdolgozik azért a pénzért míg a politikus gyakran sokszor annyi pénzért melegedik egy zárt védett teremben

Álszent és gusztustalan az ember

2022. dec. 31. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!