Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tabu a társadalomban pénzért szexelni?
Fiatal, passzív srác vagyok. Tegnap életemben először lefeküdtem valakivel pénzért, és nem bántam meg. Nem éreztem magam kihasználva, ahogy a partneremet sem használtam ki. Szexeltünk egy jót, ő a végén elélvezett a kezeim között és még pénzt is kaptam érte. Van rendes munkám is, ne értsetek félre, ez csak amolyan hobbi, mert izgat szexuálisan.
Szóval nem értem, mi annyira elítélendő ebben? Tényleg nem éreztem kicsit sem extrának a dolgot, inkább izgalmas volt. :)
Csak az ítél el,aki irigy,vagy olyan ember aki megtenné ugyanezt,de nem tudja megtenni vagy nem teheti meg.
Ne foglalkozz ezekkel,amíg más kárára nem megy,addig semmi gond ezzel:)
Annyi hobbi van,neked ez :)
Nem tabu, mindenki úgy keresi a pénzét ahogy akarja.
Jobban elitélem azokat akik más kárán szereznek pénzeket (lopás, rablás stb).
Mert a társadalmi felfogás romantikusabb oldala úgy tekint a szexre, mint aminek kölcsönös szereteten és vonzalmon kellene alapulni.
A pragmatikusabb oldala pedig úgy, hogy a szex sok potenciális komplikációval is együtt jár, pl. gyerek (nyilván csak hetero aktus esetén), érzelmi elköteleződés, házasságtörés/megcsalás esetén egy család szétesése, stb.
Kb. ezekért ítélik el a prostitúciót szerintem.
Napjainkban e téren minden a nők kezében van, ezért minden üldözendő, ami a szexuális monopóliumukat/szupremáciájukat csorbíthatja:
- prostitúció;
- homoszex (jó, tudom, biszex);
- szexrobotok.
(Ilyen szemmel nézve az LGBTQ egy szabadságharcos mozgalom, hahaha!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!