Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élveztek már a torkotokba? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy mit érez az, aki átélt egy torokba élvezést. Lehet érezni a lüktetést?2023. okt. 22. 16:48
1/12 anonim válasza:
ez a baj ezzel az oldallal.. hogy mindig csak a szex.. többi témába meg jó ha 1-2 válasz megy :/
2/12 anonim válasza:
Pasiként tudok nyilatkozni.
Nekem csinálta egy csaj már.
Nagyon jó volt.
Pláne hogy nem tudtam hogy a csaj ilyen képességekkel rendelkezik.
3/12 anonim válasza:
Én úgy szoktam mikor kezdene lüktetni lenyelem a makkot amennyire tudom..26N
5/12 anonim válasza:
Mostanában nincs benne részem, de szerintem nagyon élvezném, ha egy tényleg fiatal (max18) srác elsülne a számban...
6/12 honbandi válasza:
2# Hogy érted ? Neked csnálta a csaj hogy bele lött a torkodba? Vagy férre értettem?
7/12 anonim válasza:
1-es, ne lepődj meg, a szex a világ legfontosabb dolga, nincs semmi, ami a nyomába érhetne.
8/12 anonim válasza:
6!
Természetesen én lőttem a torkára.
Lenttartotta amíg minden csepp ki nem spriccelt.
Jó volt csak sajnos 1 alkalom volt. 😔😔
9/12 anonim válasza:
Nagyon jó érzés.
Mikor érzi hogy élvezni fog a fejed megfogja és tövig huzza és a torkodra élvez.
A srác is meglepődött hogy ment mert kíváncsi srác volt és csaj még nem tudta benyelni neki mert méretesebb volt :P 31F
10/12 anonim válasza:
Sajnos még nem. De szívesen kipróbálnám
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!