Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam azon, hogy a párom (férfi) előző párkapcsolata egy férfivel volt? Csak normális válaszokat, kérlek
A párom biszex férfi. A legutóbbi párkapcsolata egy másik férfivel volt. Ezzel alapvetően nincs problémám, támogatom az lmbtq közösséget.
Azonban valami miatt elkezdett ennek a dolognak a szexuális oldala zavarni. Nem tudok ugyan úgy ránézni azzal a tudattal, hogy korábbi kapcsolatában az anális szexet élvezte egy másik férfival.
Mivel biszex és nem meleg, tudom, hogy velem is ugyan úgy élvezi a dolgot és hogy szeret, de valamiért akkor is kellemetlenül érint a dolog.
Esetleg velem van a probléma? Mégsem vagyok annyira elfogadó mint korábban gondoltam? Mit tegyek ebben a helyzetben?
(A szövegből kimaradt, de gondolom érthető, hogy én nő vagyok)
Buta vagyok, és ráadásul még ostoba is? Na tessék, most aztán megkaptam.
Indokold már meg. Legyen ennyi tartásod.
39, 42
Most relaxálásként inkább más kérdésekkel foglalkoznék, mert nincs kedvem a latin orvosi kifejezéseket, és az idevágó szakirodalmat magyar nyelvre fordítgatni a kedvetekért.
De ha ti is beiratkoztok az orvosi karra, akkor nem is lesz rám szükségetek :)
Nézd, az élet úgy hozta, hogy mást végeztem. Azonban ha annyit ajánlod, hogy a vonatkozó irodalmat aktívan olvassák a ideológiailag képzetlenek, azért némi támpontot adhatnál a süket duma helyett.
Gyanús, hogy nincs hiteles irodalmad.
Olvass vissza. Már adtam evolúciós szempontból egy fontos támpontot.
Már csak a Google-val kell valamilyen kapcsolatba lépned (barátságot nem muszáj kötnöd vele), és kapsz rá milliónyi találatot.
Sok sikert! :)
Próbáld meg egy szexuálpszichológussal megbeszélni ezt. Lehet, hogy amit fejben képzelsz sokkal borzasztóbb mint a valóság. Végülis nem történik más mint két ember szereti egymást, legfeljebb érthetetlen a mód ahogy teszik azt.
(heteróként laikus vagyok a kérdésben, de én a helyedben ezt tenném. ettől nem ér többet vagy kevesebbet a párod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!