Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy a párom (férfi) előző párkapcsolata egy férfivel volt? Csak normális válaszokat, kérlek

Figyelt kérdés

A párom biszex férfi. A legutóbbi párkapcsolata egy másik férfivel volt. Ezzel alapvetően nincs problémám, támogatom az lmbtq közösséget.

Azonban valami miatt elkezdett ennek a dolognak a szexuális oldala zavarni. Nem tudok ugyan úgy ránézni azzal a tudattal, hogy korábbi kapcsolatában az anális szexet élvezte egy másik férfival.

Mivel biszex és nem meleg, tudom, hogy velem is ugyan úgy élvezi a dolgot és hogy szeret, de valamiért akkor is kellemetlenül érint a dolog.

Esetleg velem van a probléma? Mégsem vagyok annyira elfogadó mint korábban gondoltam? Mit tegyek ebben a helyzetben?

(A szövegből kimaradt, de gondolom érthető, hogy én nő vagyok)

2023. okt. 17. 17:58
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
19%

"Veled van probléma."

Miért lenne vele probléma ??

A melegség, a leszbikusság, és a biszexualitás, ezek nem természetes dolgok, akárki akármit is mond.

Akkor meg miért is kéne ezt elfogadni.

Van akit ez nem zavar, van akit igen.

A kérdező értékrendje a szexualitással kapcsolatban, normálisan működik.

Ezért nem fogadja el, hogy a párja férfiakkal is összegabalyodik.

Ez ennyire egyszerű.

2023. okt. 21. 11:36
 32/48 anonim ***** válasza:
73%

"A melegség, a leszbikusság, és a biszexualitás, ezek nem természetes dolgok, akárki akármit is mond. Akkor meg miért is kéne ezt elfogadni."

Olvasgass még egy kicsit a témában, mert úgy látom, teljes a zűrzavar a fejedben.

2023. okt. 22. 08:41
 33/48 anonim ***** válasza:
0%

32.

Drága barátom. Nem olvasok semminek utána, nincs szükség olvasásra, mert ezek hidd el, hogy nem természetes dolgok.

Az már egy másik kérdés, hogy egyre több az un màsságot képviselő ember.

Sőt. Szinte kétségbeejtően "szaporodnak."

Nincs is ezzel semmi baj, de azért azt tisztázzuk le, hogy a természezes biológiai iddentitàs, a heteroszexualitás.

Az, hogy ez nem tetszik a másoknak, az csak egy dolog.

31.#

2023. okt. 22. 11:13
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

A homoszexualitás egyidős az emberiséggel.

És ezt beszéld meg a drága barátoddal, ne velem, ha már nem tudsz és nem is akarsz olvasni sem, és emiatt ennyire kétségbeejtően tájékozatlan és tudatlan vagy.

2023. okt. 22. 11:30
 35/48 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem veled sem stimmel valami, mert az, hogy a melegség egyidős az emberiséggel, ez tény, ezt mindenki tudja.

De ettől ez még nem lesz természetes kategória soha.

Bár most az EU eléggé erölteti ezt.

Csak nehogy az legyen, hogy kötelezővé teszik, mert akkor jajj a világnak.

2023. okt. 22. 11:50
 36/48 anonim ***** válasza:
86%

Nos, ha valami egyidős az emberiséggel, ráadásul egy génnek(!) is jelentős szerepe van abban, hogy milyen lesz egy embernek a szexuális orientációja, akkor az bizony természetes mert a TERMÉSZET rendelte így, hogy ilyen emberek is megszülessenek ezzel a génnel, és ilyenné váljanak az életük során.

Ráadásul, még az evolúciónak is több köze van hozzá mint hinnéd vagy tudnád, de nem fogok leállni veled vitatkozni (érvtelen és inkompetens vagy), hanem inkább ajánlom a világ egyik legismertebb és legelismertebb evolúcióbiológusának a könyveit figyelmedbe, akit Jared Diamond-ként ismer a világ.

További szép napot neked is!

2023. okt. 22. 12:06
 37/48 anonim ***** válasza:
67%
Új hozzászóló vagyok, nem pedig az előző barátod, ezért engedd meg, hogy tudomásom szerint nem találtak ilyen gént. Megjegyzem, ugyanúgy nem értek különösebben hozzá, mint te.
2023. okt. 22. 12:38
 38/48 anonim ***** válasza:
50%
Pedig van egy gén, ami ezért felel. Keresgélj még, és olvasgass többet te is.
2023. okt. 22. 12:46
 39/48 anonim ***** válasza:
17%

Honnan tudod, hogy az igaz, amit te olvasol?

Gondolom, néhány napja még abban is biztos voltál, hogy a féktelen migráció jó dolog.

2023. okt. 22. 12:56
 40/48 anonim ***** válasza:
0%

Valami biztosan történik, mert annak oka van, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, de szerintem nem tudják még a mai napig sem, hogy pontosan hol történik a baj.

Lehet, hogy már az elején a fogantatáskor.

Csak ezzel meg az a bibi, hogy ez meg nem támasztja alá azt a tényt, hogy sok férfi 20-25 évig boldog házasságban él, van 2 gyerek, aztán egyszer csak beüt a krakk.

25 év után elválik, mert úgyérzi, hogy bemelegedett.

Beleszeretett a kollegájába, a Józsiba.

Na ezt mivel magyarázzuk ??

Hogy lehet egy gyönyörű női testet lecserélni egy gusztustalan szőrős majomra ????

Má elnézést kérek, de nem értem.

Egyre többen járnak mostanában így. Tudja ezt valaki, hogy ez mitől lehet. ??? Ez egy eléggé érdekes dolog.

2023. okt. 22. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!