Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ki hogyan jött rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan jött rá?

Figyelt kérdés
Biszexuális fiuk ti hogyan jötettek rá ,hogy azok vagytok. Engem régebben taszított ,hogy egy fiú velem van de mintha ez most megváltozott volna. Ha akartok (nem muszáj) irhatok történetet is

#fiú #biszexuális #Ki hogy jött rá
2023. okt. 14. 23:51
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Úgy, hogy amikor még általános iskolásként rájöttem, hogy tök jó dolog tutujgatni a kiskatonát, közben nem csak arra gondoltam, hogy lányokat hogyan dugnék meg, hanem az is izgalommal töltött el, hogy arra gondoltam, ahogy a helyesebb osztálytárs fiúkat leszopom.

Persze, nagyon sokáig próbáltam magam elől is titkolni, szóval még vagy 10 év volt, mire bele mertem nyugodni, hogy nem csak a punci vonz.

2023. okt. 14. 23:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskola 8. osztályban amikor láttam egy nagyfarkú osztálytársamat zuhanyozni sulis táborban. Egész éjjel azon járt az eszem, semmi különös, csak tetszett a nagy álló dákója. Hajnalban nem bírtam, felkeltem és kivertem a gondolatra amit előző este láttam a zuhanyzóban.
2023. okt. 15. 00:52
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén szólva nekem előbb tetszettek a fiúk, mint a lányok. Kb.13 éves koromig azt hittem meleg vagyok. Akkor jött egy nagyon szép lány az osztályba, akibe fülig szerelmes lettem. Vele smároltam először életemben. És mindig állt tőle a cerkám. Örültem neki, de a fiúk ugyanúgy tetszettek továbbra is.
2023. okt. 15. 06:59
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Én igazából sosem tettem különbséget fiúk és lányok közt. Persze, éreztem én a társadalmi konzervatív elvárást, hogy a fiú/férfi mellé lány/asszony való, csak nem értettem, és nem is tartottam be.
2023. okt. 15. 07:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Már korán,úgy 11 éves korom körül tudatosan nézegettem kinek milyen. Később erősödött a vágy. Sokat hokiztam másokkal, majd jött a szopás. Már elfogadtam, de nehéz volt.
2023. okt. 15. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
13-14 évesen a csapat öltözőben, zuhanyzáskor a sok szép farokra felállt. Így kézen fekvő bizonyítékom volt. 🙃😁
2023. okt. 17. 00:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Általánosba tesi öltözőben sokszor fantáziáltam, hogy az osztálytármaim leszopom.

Most meg már elkezdődött az hogy a lányokhoz nem vonzódom😓

2023. okt. 17. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen.Engem leszopott utána számba nyomta.Kiabált,hogy nyeld.

Nem kellet biztatni

2023. okt. 19. 17:23
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Koraérett srác voltam, és már 14 évesen elveszítettem a szüzességem, de aztán 16 éves koromban már képbe kerültek a fiúk is. Mivel birkóztam kiskoromról, így egyértelmű volt a dolog, mert rendszeresen felizgultam a nekem tetsző srácokra birkózás közben, és a zuhanyzóban is.

Szerencsére nem tartott sokáig elfogadni a biszexualitásomat, amit azóta is élvezek, de csak nővel tudok együtt élni, a srácok csak szexre kellenek.

27F

2023. okt. 19. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
Láttam párszor haverom farkát, miközben masztizott, és ahogy néztem, valamiért tetszett a látvány. Következő alkalommal meg is kérdeztem, hogy szeretné-e tudni, hogy milyen, ha szopná valaki (engem már érdekelt amúgy is egy ideje, mikor idáig eljutottunk). Mivel nem zárkózott el, hozzá is láttam. Vártam már, hogy elélvezzen, és aztán kifejezetten izgató volt, ahogy telelövi a számat. Sűrű, és jó ízű anyagot kaptam, kedvem lett volna még egyszer végigcsinálni.
2023. okt. 25. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!