Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem finoman, HOGY TETSZIK ??
Figyelt kérdés
Egyszer találkoztam egy középkorú férfival, mert van közös ismerősünk, az által. Hamarosan ismét találkozunk és úgy adódott, hogy szállodában alszunk, ketten egy szobában együtt. A közös ismerős mással, másik szobában. Nem tudom,hogy a fiú hetero, vagy biszex ? Volt felesége, de rég nincs, egyedül él. Nem tudja, (nem is gondolja )hogy nekem van biszex hajlamom, és szívesen kényeztetném egy kicsit. Azon gondolkodom, hogyan lehetne jelezni felé, finoman, hogy ne legyen kínos. Mert ha Ő egyáltalán nem vevő a férfiak közeledésére, meg semmire, akkor is ki lehessen magyarázni.Nekem már volt biszex dolgom, férfival régebben, de olyannal, akiről tudtam,hogy biszex és pont azért találkoztunk.#biszexualitás #Hogyan jelezzem?
2022. szept. 4. 19:23
1/2 anonim válasza:
'Azta , de jó vagy. Biztos kemény lehet a f..d'
2/2 anonim válasza:
Beszélgetéssel,a téma körüljárásával és közben figyeld a reakcióját. Ha vevő rá,látni fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!