Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » En most akkor biszexualis vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En most akkor biszexualis vagyok?

Figyelt kérdés

A legtobb meleg ismerosom szerint nincs olyan, hogy biszexualitas, csak elfolytott homoszexualitas. Viszont az en esetemben sracokkal passziv vagyok, de ugyanakkor kivanom azt is, hogy egy lanyt jol megdugjak. Sracokkal ezt nem nagyon tudom elkepzelni, hogy en vagyok az aktiv.

Nem volt meg parkapcsolatom, de ezt sraccal nem is tudnam elkepzelni. A szex is eleve erzekibb kimenetelu lanyokkal nalam. Sracokkal viszont inkabb a kemenyebb erzelemmentesebb szex vonz, sracokkal peldaul nem is nagyon szoktam csokolozni, valahogy taszit, hogy egy borostas vagy szakallas szuros arcu emberrel csokolozzak. De ugyanakkor meg nem tudnek meglenni anelkul sem, hogy megdugjanak es le tudjak valakit szopni. Minek szamit ez? Szerintetek hogyan tudnek kiteljesedni szexualisan, ha mar parkapcsolatban leszek?

2023. okt. 12. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de teljesen hü..e meleg ismerőseid vannak.

Van biszexualitás, te is az vagy.

2023. okt. 12. 11:45
 2/5 Daniel Prime válasza:
100%

>nincs olyan, hogy biszexualitas, csak elfolytott homoszexualitas

Ez ostoba bifóbia.

2023. okt. 12. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van biszexualitas. Te vagy az egyik :D meg en. Tessek mar egybol 2 pelda 29/F
2023. okt. 12. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
"elfoJtott" vagy "elfolyott"
2023. okt. 12. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "nincs biszexualitás" ugyanolyan hülyeség, mint az, hogy minden nő minimum biszexuális. :D

De, van biszexualitás, csak hülyék a "barátaid". Ha én (F) elfolytott homo lennék, akkor nem lenne most barátnőm, és nem állna a farkam, mint a cövek, ha meglátom pucéran. Ha meg heteró lennék, akkor nem lettem volna veszettül kanos, amikor farkat szoptam. De persze, gondolom a "barátaidhoz" hasonló nagyarcúak ezt is "megmagyaráznák". Biszex vagy te is, akár csak én, és ahogy látom, az ízlésünk és a hozzáállásunk is hasonló.

2023. okt. 13. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!