Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszex csajok menőek, de ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszex csajok menőek, de ha egy fiú biszex, az meg gáz...? Hogy van ez?

Figyelt kérdés

2023. okt. 9. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Javítok egy kicsit hogy érthető legyen.
2023. okt. 10. 01:05
 12/14 anonim ***** válasza:
11%
És amikor a saját magukat extrém módon elfogadónak tartó leszbikusok, meg melegek, nem bírtam engem heterót elviselni, amikor én úgy próbáltam őket elfogadni, ahogy csak lehet, nem is szóltam, hiába szenvedtem, de ők kimutatták, hogy a saját elfogadásuk egy hazugság, mert nekik sem megy mások elfogadása. Akkor megutáltam őket. Most már nem tagadom, utálom őket, mert ők is utálják a heterókat. És ha nem utálnám őket, akkor se akarnék velük lenni, nincs semmi bennük, amiért különbek lennének.
2023. okt. 10. 01:09
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán nem érzem magam gáznak biszex srácként, rajonganak értem a lányok és a srácok is, és nekem sincs semmi bajom sem a heterókkal, sem a melegekkel.

#10 A legtöbb hetero barátom, haverom, és ismerősöm kimondva vagy kimondatlanul inkább irigy rám, és az is egészen biztos, hogy sosem voltam utálat tárgya köztük. A legjobb barátaim és haverjaim mind heterók szinte kivétel nélkül.

2023. okt. 18. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz nekem tetszik. 20L
2023. okt. 18. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!