Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srácok csajok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srácok csajok, ti miután rájöttetek hogy érdekel az azonos nem is és volt olyan ismerősötök barátotok, akár közép suliban vagy egyetemen, hogy álltatok a dologhoz?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanra hogy pl tudtátok egymásról akkoriban? Ha igen akkor lett belőle valami (csak) intim vagy akár kapcsolat is?

Megéltétek a vágyaitok vagy sokáig nem fogadtátok el hogy vonz az azonos nem is? Vagy csak szimplán nem mertétek felvállalni még hasonló beállítottságú személy előtt sem?

Nekem eddig minden ilyen eset kicsúszott a kezem közül, vagy csak jóval később tudtam meg hogy vevő lett volna rá az akivel középsuliban jóban voltunk és jó barátom volt.

Kort és nemet is írjatok kérlek.

26f

2023. ápr. 4. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt olyan akiről tudtuk egymásról és ki is használtuk a lehetőséget.
2023. ápr. 4. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Van, amelyik haverom bejön úgy is, nekik elmondtam. Egy részével lett több is utána. Van akivel közös hoki, van akivel orál, vagy meg is dugtuk egymást. Kár lenne ezeket kihagyni!

23f

2023. ápr. 4. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem is ismertük azt a kifejeztést, hogy biszex. Általánosban kivertük egymásnak és szoptuk is egymást, de akkor se kategorizáltuk be magunkat. Nem volt csaj, csak gyakoroltunk mert jó volt. És persze titokban tartottuk, csak 2 haver volt benne ilyesmiben. Középsuliban meg csak a normális és a búza kategória létezett, nyilván lapítottam mint szar a fűben, nem híreszteltem, hogy pár évvel korábban miket csináltam. Később meg el is feledkeztem róla és csak a csajozásra koncentráltam.

46f

2023. ápr. 4. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Én először csak kíváncsi voltam és lestem a fiúkat.Később rávettem őket hogy verjük ki együtt.Tetszett,néztem,vágytam rá hogy megfogjam másét,de nem mertem mondani.Soha,senkinek nem vallottam be és ha kérdezték volna tuti letagadom.Aztán egyszer úgy alakult hogy sikerült másét megfogni,azóta is izgat.De továbbra sem vállalom fel.
2023. ápr. 4. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Én általánosban a legjobb haverommal voltam, együtt értünk és beszélgettünk csajokról kinek ki tetszik. Szép lassan fantáziálgattunk ki mit csinálna a lánnyal volt hogy órákig erről dumáltunk. Aztán elkezdtük egymás előtt verni közben fantáziáltunk szex történeteket találtunk ki.

Egyszer bántam meg mikor hírtelen felindulásból orálisan kényeztettem akkor nagyon megijedtem és szégyeltem a dolgot hogy mit tettem. Több hónap kellett mire felül kerekedtem rajta és elfogadtam magam ilyennek.

2023. ápr. 5. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Max közös hokizásig jutottam. Mondtam, hogy bármikor megdughatna, mint még soha, azóta semmi nem történt, nem is próbáltam pasival xd
2023. ápr. 6. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne verjed a témára papi!
2023. ápr. 6. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!