Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex csajok veletek is hasonlóan van mint a bi srácoknak ha kapcsolatban vannak ellenkező nemű partnerrel?
Figyelt kérdés
A bi srácok (legalábbis az oldalon) elég sokan azt írják hogy barátnő mellett alkalmanként srácokkal is összejárnak. Ez biszex csajoknak is hasonlóan szokott lenni, hogy ha van barátotok akkor összejártok csajokkal érzelem mentesen csak a szex kedvéért?2022. nov. 18. 14:12
A kérdező szavazást indított:
Szerintem igen és biszex nő vagyok
Szerintem nem és biszex nő vagyok
Szerintem igen, de nem biszex nő vagyok
Szerintem nem, de nem biszex nő vagyok
9 szavazat
1/4 anonim válasza:
Igy lenne, de pont ezert nem megyek bele semmi komolyba, nem birnam punci nelkul.
2/4 anonim válasza:
Én igen,de a barátom tud róla. Titokban nem tenném és akkor sem,ha őt ez zavarná,nem létszükséglet számomra L.
3/4 anonim válasza:
Nem csalom meg a párom, annyira nem fogok senkit megkívanni, legyen az férfi, vagy nő. Illetve azért sem menne, mert abszolút érzelem mentesen nem tudnék szexelni. Mindig meg lenne a veszélye, hogy megszeretem.
4/4 anonim válasza:
Nem veletlen a biszex ferfiak hiresek a csalasaikrol, nem pedig a bi nok... Nálunk ha van is noi partner arrol tud a parunk, de a legtobb biszex no monogam. Szóval nem hasonlo a biszex ferfiakkal ez a sztereotípia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!