Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak az első azonos nemű (nő-nő) kapcsolatnál?
Gyerek koromtól kezdve biszexuálisnak éreztem magam, de a lányok mindig jobban vonzottak mint a fiúk. Kamasz koromban két nagy "szerelmem" volt, (nem egyszerre) egy fiú, és egy lány. A szüzességem egy lánnyal vesztettem el, de nem lett belőle kapcsolat. Az első és eddig egyetlen kapcsolatom viszont egy férfivel volt. Ez a kapcsolat nemrég véget ért 5 év után, mert már nem vonzódom hozzá, sőt a férfiakhoz egyáltalán. Tehát értelen szerűen egy hölgy párt szeretnék találni.
A probléma az, hogy ezen a téren viszont abszolút tapasztalatlan vagyok. Azt sem tudom, hogy hol, hogyan kezdjek ismerkedni? Miben különbözik a kapcsolat egy hetero kapcsolattól? Mire számítsak? Gondot jelent esetleg, hogy csak férfival volt kacsolatom? Vagy hogy tapasztalatlan vagyok a leszbikus szexben? Vannak általában "nemi szerepek", tehát van egy férfiasabb és egy nőiesebb fél a kapcsolatban?
Kicsit el vagyok veszve, minden tanácsot szívesen fogadok :)
Mire számíts? Puncira:-)
Szívesen!
F, 39
hű, nagyon hasonló a helyzetünk, ha gondolod, írj
26/l
Kedves Harmadik!
A 39 éves férfiaknak - szinte hihetetlen - éppen annyi joguk van itt lenni, mint neked. Durva, mi?
Különösképpen az sem érdekel, mit vársz el - irreálisan - a másik nem ilyen korú képviselőitől, mindenesetre már a kérdés is iszonyat zagyva.
Okfejtésedet köszönöm, a megfelelő helyre teszem.
Az első
39 nem az a kérdés, hogy jogod van e itt lenni, hanem hogy óvodás szintű és idétlen a válaszod egy komoly kérdésre.. de jogod van hozzá :D
kérdező! biszex barátnőm tapasztalatát tudom csak írni. más, de mégis ugyanolyan. :O azt mondta nem lehet ezért összehasonlítani. de egy nővel érzelmesebb, könnyebben jött, egymásra hangoltabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!