Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50-es férfiak, mostanában milyen az orgazmusotok intenzitása, minősége, a múltbèlihez képest?
Pont olyan mint régen, nem hiszem hogy ez vàltozik.
52f
Én most vagyok csúcson ami a szexuális életem illeti!
Először vagyok szerelmes egy pasiba ,aki olyan dolgokat hoz ki belőlem,hogy én is meglepődöm!
Potens voltam mindig,na de kőkeményen állni egy órán át 50 évesen!?!
Miért hiszitek azt,hogy mi, 40 feletti férfiak már valami temetni való biodíszletek vagyunk ?
Tudok olyan hatvanasról,akinek fele annyi idős a nős pasija, ráadásul három éve.
És nekem is volt huszonéves srác a barátom,pedig már 47 is elmúltam.De olyan jó és olyan minőségi szeretkezés nem volt senkivel,aktívként.Persze,jó dolog fiatalnak lenni,de ég és föld a szexuális kultúra a két korosztály között. Pl ez a srác elmondása szerint nekem köszönhette azt,hogy megszerette és imádja a csókot és azt is,hogy mindig érzéki voltam vele. Mondhatjuk,hogy némi szerelem is volt benne.
Inkább az a szomorú,hogy ami jó annak hamar vége szakad.Nem sokan mondhatják el azt,amit a 3-as átélhet....
4 es
Akkor jó lehet veled biztos:)
Már 60 is múltam,de még mindig megy 2 menet.Az a dolog nyitja,hogy nem
szabad abbahagyni.
Hát eléggé félre lett értve a kérdésem.
Nem erekció, nem párkapcsolat, nem menetek száma kapcsolható a kérdésemhez, hanem kifejezetten az orgazmusérzet változása, intenzitása.
Tehát más is érzi-e úgy hogy teljesen más, fokozottabb és egyben hosszabban tartó érzés jellemzi az orgazmust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!