Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon lecsökkent az orgazmuso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon lecsökkent az orgazmusom intenzitása. Volt már igy valaki? Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Lehetséges hogy túlságosan sokat masztúrbáltam?

Úgy még mindig intenzív az orgazmus,de amikor a párommal vagyok akkor nem olyan már.

Régen jobb volt a párommal mint maszturbálás közben.Most egy pár hónapja egyre feltűnőbben "elillannak" szex közben.

Most a tervem az hogy 2 hétig sem szex sem maszturbálás,hátha igy javúlhat.

2018. máj. 23. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szóval sokat masztiztál a párod mellett még pluszban? Az elvonás nem biztos, hogy megoldás, mert sok embert, ha hozzá van szokva az állandó élvezethez, akkor agresszív is tud lenni vagy egyfolytában feszengeni fogsz emiatt. Szóval, ha állandó a dolog, akkor nem ajánlanám ezt a megvonásos ötletet, mert negatív is lehet.
2018. máj. 23. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy fizikai okai lennének és bármi köze lenne ahhoz, hogy mennyit masztizol.

Sajnos idővel a megszokás nem tesz jót az orgazmusnak, inkább arra kéne rájönni a párod hogy tudna jobban felizgatni.

2018. máj. 23. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Öregszel, egyeseknél 30-40 felett ez már normális.
2018. máj. 31. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben vagyok.

Kérdező te férfi vagy vagy nő?

2018. máj. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!