Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális fiúk, mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális fiúk, mennyi idősen voltatok elsőként fiúval?

Figyelt kérdés
És előbb voltál fiúval mint lánnyal? A fiú partnered hány éves volt akivel elsőként voltál?
2023. okt. 5. 11:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

17 évesen együtt nyaraltunk csaladdal meg egy haverommal.

Egy szobaba kerültünk aminek volt egy fürdöje es este együtt mentünk el fürdeni.

Fürdes közbe mondtam neki hogy tök nagy.

Erre meg kert hogy mossam meg neki.

Persze felallt töle neki erre megkert hogy huzogassam. Nekem is felallt es adig huzogattam amig kijött neki. Jo volt nagyon de nem törtent meg többször. Azota is csak baratnöim voltak

2023. okt. 6. 11:36
 12/15 anonim ***** válasza:

#10 vagyok.

Mivel többen kérdezték: középiskolás koromban volt, egy neten megismert sráccal. Akkoriban ez, mármint a netes ismerkedés még elég új dolognak számított. Én voltam 17, ő 15.

Más jellegű kérdésre válaszolva: igen, szabad velem ismerni, és igen, szívesen szopok, de leginkább a huszonéves korosztály jön be. Én vagyok 40.

2023. okt. 6. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Csajjal 15 fiúval 17 a többi nem publikus.
2023. okt. 6. 14:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Lánnyal 21 éves koromban dugás (18 éves koromtól petting és orál), férfival viszont 40 felett, és jelenleg is szívesen szopok, biszex férfi vagyok, vékony, és még mindig 40es.
2023. okt. 7. 15:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
22 evesen egy 50-60 koruli ferfival, pontosan en se tudom, badoon ismertem meg
2023. okt. 7. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!