Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális fiúk, mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális fiúk, mennyi idősen voltatok elsőként fiúval?

Figyelt kérdés
És előbb voltál fiúval mint lánnyal? A fiú partnered hány éves volt akivel elsőként voltál?
2023. okt. 5. 11:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Oviban is előfordult már, hogy fogdostuk egymásnak, persze fogalmunk se volt róla, hogy mi ez, csak azt tudtuk, hogy el kell bújni hozzá. Ami igazán szexnek mondható, az 11-12 éves korunk körül kezdődött, de csak kivertük egymásnak és szoptunk, más nem volt. Aztán középsuliban semmi, majd lánnyal 21 évesen sikerült végül lefeküdnöm.
2023. okt. 5. 11:31
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
22 evesen
2023. okt. 5. 12:06
 3/15 anonim ***** válasza:
69%

Lánnyal voltam először, heteronak vallottam magam sokáig. 19 évesen volt az első közös hoki haverral. Szexelni sosem szexeltem fiúval.

Egyébként van egy emlékem még ennél is fiatalabb időből, általános alsós lehettem talán, és egy haverommal a térről akivel együtt játszottunk bementünk egy bokorba és bekaptuk egymásnak viccből. Szóval ez volt a legelső, ha nagyon őszinte akarok lenni :D

27/F

2023. okt. 5. 12:13
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
Lánnyal 18 évesen, aztán fiúval 21 évesen. Mindketten egyidősek velem.
2023. okt. 5. 13:04
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

Egy pár vette el a szüzességem,így egyszerre voltam mindkét nemmel.

Szenzációs volt!

17 voltam, a pár 27/22

2023. okt. 5. 14:17
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
32 evesen
2023. okt. 5. 15:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Általános suli hetedik osztályában barátommal egymásnak kiverés. 16 évesen lánnyal, 24 évesen fiúval voltam először.
2023. okt. 5. 15:07
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Csajjal 16, fiúval 19. Fiúval csak aktív vagyok, xopatok dugok, de az ő részei egyántalán nem foglalkoztatnak, inkább csak ha nincs csajjal lehetőségem épp akkor ha srác csapol meg nekem mindegy, bi/meleg passzivok meg mindig akadnak. Szóval ha lenne valami a hetero meg a bi között annak tartanán magam
2023. okt. 5. 17:21
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
15 voltam. Egy bi csávó buliban leszopott. Nekem is a csávó kb semleges. Szeretnek szopni mert jó a farkam, de ennyi. Jöhet ha akar szophat amennyiben szimpi. Szájába élvezek szívesen. Jók a csávók mert lehet mélytorok meg ilyesmi is nekik.
2023. okt. 6. 09:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Fiúval csak szopás volt, de jóval előbb, mint hogy lánnyal lefeküdtem volna.
2023. okt. 6. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!