Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem vagyok biszex? 26/L
Figyelt kérdés
Míg régen hevesen vert a szívem és teljesen zavarban voltam helyes fiúk társaságában, addig most már teljesen hidegen hagynak. Egy papírírószerben dolgozok, ahol sok fiatal megfordul. Sokszor voltam zavarban, mikor helyes fiúk/férfiak bejöttek, de most már abszolút nem izgat, ha fizetnek nálam a kasszánál. Viszont felfigyeltem egy lányra. Mindig mikor bejön, figyelem őt a boltban. Figyelem a mozgását, az arcát, az öltözékét. Nem vagyok animés, ő viszont igen (táskáján anime figura van). De tetszik a stílusa, a rövid hullámos haja, a bájos arca. Minden nap várom, hogy bejöjjön. Ma 2x ment el a bolt mellett, én meg szaladtam ki, hogy láthassam. A héten 2x is láttam reggel, hogy ment a járda másik oldalán. Figyeltem végig. Soha nem foglalkoztam még így egy lánnyal se. Viszont nem akarok vonzódni a lányokhoz.2023. szept. 29. 21:29
1/9 anonim válasza:
Amit leírtál az alapján pedig elképzelhető.
Mi az amiért nem akarsz a lányokhoz vonzódni? Mitől tartasz?
2/9 anonim válasza:
Miert, mi tortenne, ha kiderulne, h vonzodsz egy lanyhoz?:D ezert utalom a homofobiat, ha valakinek veletlenul biszex gondolatai tamadnak egybol elutasitja, nehogy a kornyezete megbelyegezze. Szerintem nyugodtan fogadd el, h bar tobbsegeben a pasik tetszenek, neha egy-egy lanyt is vonzonak talalsz. Egyebkent nekem is igy kezdodott, egy fiu osztalytarsamtol folyamatosan zavarban voltam, es en is utaltam magam miatta. Azota eltelt kb 6-7 ev es igen, biszex vagyok:D azota is van, h 1-1 pasi megtetszik, most is van egy srac akinek a jelenleteben rogton elpirulok:D attol fuggetlenul csak lanyokkal voltak kapcsolataim, es nem tortent semmi nagy dolog. 23/F
4/9 anonim válasza:
Papír írószerben dolgozol, szóval... szerintem ollóznotok kellene.
5/9 A kérdező kommentje:
4# dili 😂
2023. szept. 29. 21:59
6/9 A kérdező kommentje:
3# Áh, az biztos hogy nem
2023. szept. 29. 22:00
7/9 anonim válasza:
Lehetsz bi de ezt férfiak előtt tartsd titokban különben az őrületbe kergetnek az édes 3assal (kivéve ha az enked is bejön..)
8/9 anonim válasza:
És ha igen, akkor mi van? Szerintem semmi... 🙂
9/9 anonim válasza:
A mai lányok már csak 3 dolgot tudnak csinálni - biszexuálisnak lenni, iPhone-t tölteni és a farkamon nevetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!