Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, kinek, mekkora?
Figyelt kérdés
És benne lennétek-e, hogy egy srác ápoljon le titeket? Főleg kezdőkre vonatkozik, és arra, hogy hisznek-e abban, hogy a srácok jobban csinálják, mint a csajok? - én eddig két srácnak engedtem, és elég pozitív csalódás volt :)2018. febr. 18. 20:24
1/15 anonim válasza:
17 cm
Nem
Nem tudom de nem is szeretném megtudni beérem a csajokkal.
2/15 anonim válasza:
45 1/3, de néha a 46-os is jó.
3/15 A kérdező kommentje:
Farokméretre gondoltam, és azért érdekel, mert tapasztalat, hogy akinek nagyobb a mérete és szeret vele kérkedni, az szereti a kalandokat, és ha mondjuk mindkét nemnél nyerő, akkor hatalmas önbizalommal vértezi fel.
2018. febr. 18. 20:39
4/15 anonim válasza:
Ha valaki biszex, gondolom engedné, nem?
18/f
6/15 anonim válasza:
16.5cm-19cm a legjobb a legtobb csajnak......e folott vagy alatta mar teljesen egyeni hozzaallastol fugg.
es a kozepes vastagsag.
*Erre mondjak a csajok, hogy "jo farkad van".
7/15 anonim válasza:
Nekem kb 18 cm hosszú és 5 cm vastag átmérőben. 17/f
8/15 anonim válasza:
Nekem 17cm es 6 vastag.Fiu még nem ért hozzá de kiváncsi vagyok milyen érzés vagy hogy jobb e.23f
9/15 anonim válasza:
Egy kisebbet már szoptam és nagyon jó élmény volt. Azóta is hálás vagyok neki hogy megengedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!