Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy titkon homofób?
Én is fiú létemre néha fiúzok, de a csajnak van igaza !
Miért akarsz más embereket rávenni a te szexuális szokásaidra ?
Főleg nem gyerekeket. !!! Én a sittre vágnálak ezért !
Bár ott te csak jól járnál !
A kisgyerekek is bár szexuális lények -pl ösztönösen maszturbálnak, idővel tudatosan is (habár ezt rájuk kell hagyni, nem pedig propagálni!)-, azonban a FOKOZATOSSÁG a fontos, azaz az alapoktól, a prototípusoktól kell kiindulni, így hát szexuális jellegű kérdéseikre eszerint szoktam válaszolni. Tehát a királyfi királylányra vágyik, és a többi. Nem térek ki a szokatlanabb formulákra, tekintve, hogy csak 7 éves kor táján alakul ki a nemi identitás és orientáció. Minek összezavarni addig a gyerekeket...?
Előbb a prototípusokat ismerje meg, hogy az ellentétek szaporodnak, stb, és hogyan szüleik a baba... ráérnek 8-10 éves kortól apránként ismerkedni a más jellegű szexuális kérdésekkel, és onnantól mind jobban ismerkedni önmaguk szexualitásával. Addig is ÖSZTÖNÖSEN nyugodtan lehetnek a kisgyemrekek gyengédek a saját nemű másikkal is, vagy ellentétes neműekkel. De ez NEM szabadna, hogy propaganda kérdése legyen, nem szabadna befolyásolni őket ebben. A szexualitás, kisgyermekkorban egyelőre ösztönös kell legyen. (Nyilván ettől még a néha előforduló extrém ösztöneiket érdemes korlátozni, tapintatosan és határozottan.)
Egyébként nem az lmbtq -val van a gond, hanem avval, amikor (akár lmbtq-s, akár nem) beleugatnak a gyereknevelésbe, pláne propaganda jelleggel, ami viszont szakemberek (pszichológusok, pedagógusok) dolga és kompetenciája.
Ettől még nyilván lehet véleményetek. Ahogy nekem is van.
Egy biszex férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!