Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet hogy titkon homofób?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy titkon homofób?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy aranyos lánnyal, tudja hogy biszex vagyok. Nincs ezzel gondja. Viszont amikor az lmbtq kerül szóba, akkor kikel magából, és elkezdi szídni az lmbtq mozgalmat. Én meg lmbtq aktivista vagyok, és rosszul esik hogy szapulja a mozgalmat. Pl az nem tetszik neki, hogy lmbtq tartamú mesekönyveket akarunk fű alatt terjeszteni, amiatt hogy felvilágosítsuk a gyerekeket. Szerinte a szex és az orientáció téma nem való gyerekeknek, mert a gyerekeknek a játék a dolguk, nem pedig ezek a témák. Ezen rendesen össze is vesztünk. Engem elfogad, de az lmbtq mozgalmat sehogy sem. Nem lehet hogy titkon homofób?
2023. szept. 24. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem kell homofóbnak lenni ahhoz, hogy ne értsen egyet az ilyennel valaki. Én sem tudnék támogatni ilyet. Igaza van a csajnak.
2023. szept. 24. 19:10
 2/8 A kérdező kommentje:
De engem is az Lmbtq támogat!
2023. szept. 24. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
⌛ visszaszámlálás indul.
2023. szept. 24. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Én is biszex vagyok, és a csajjal érték egyet.
2023. szept. 24. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Gyenge provokatív kamu...
2023. szept. 24. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Én is fiú létemre néha fiúzok, de a csajnak van igaza !

Miért akarsz más embereket rávenni a te szexuális szokásaidra ?

Főleg nem gyerekeket. !!! Én a sittre vágnálak ezért !

Bár ott te csak jól járnál !

2023. szept. 25. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Fiukent neha en is fantazialok fiukon, lehet hogy meg ki is tudnam probalni, vagy jol erezni magam egy sraccal de ettöl meg elutasítom az lmbtqp stb mozgalmat, szerintem nagyon karos es nem csak a gyerekekre nezve.
2023. szept. 25. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

A kisgyerekek is bár szexuális lények -pl ösztönösen maszturbálnak, idővel tudatosan is (habár ezt rájuk kell hagyni, nem pedig propagálni!)-, azonban a FOKOZATOSSÁG a fontos, azaz az alapoktól, a prototípusoktól kell kiindulni, így hát szexuális jellegű kérdéseikre eszerint szoktam válaszolni. Tehát a királyfi királylányra vágyik, és a többi. Nem térek ki a szokatlanabb formulákra, tekintve, hogy csak 7 éves kor táján alakul ki a nemi identitás és orientáció. Minek összezavarni addig a gyerekeket...?

Előbb a prototípusokat ismerje meg, hogy az ellentétek szaporodnak, stb, és hogyan szüleik a baba... ráérnek 8-10 éves kortól apránként ismerkedni a más jellegű szexuális kérdésekkel, és onnantól mind jobban ismerkedni önmaguk szexualitásával. Addig is ÖSZTÖNÖSEN nyugodtan lehetnek a kisgyemrekek gyengédek a saját nemű másikkal is, vagy ellentétes neműekkel. De ez NEM szabadna, hogy propaganda kérdése legyen, nem szabadna befolyásolni őket ebben. A szexualitás, kisgyermekkorban egyelőre ösztönös kell legyen. (Nyilván ettől még a néha előforduló extrém ösztöneiket érdemes korlátozni, tapintatosan és határozottan.)

Egyébként nem az lmbtq -val van a gond, hanem avval, amikor (akár lmbtq-s, akár nem) beleugatnak a gyereknevelésbe, pláne propaganda jelleggel, ami viszont szakemberek (pszichológusok, pedagógusok) dolga és kompetenciája.

Ettől még nyilván lehet véleményetek. Ahogy nekem is van.

Egy biszex férfi.

2023. szept. 25. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!