Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Coming outoljak a szüleimnek?
Eléggé fiatal vagyok (lány!!)
és nagyon furán érzem magam.
Biszexuális vagy pánszexuális lehetek, és nagyon zavar hogy a szüleim homofóbok. De azért mégsem akarom őket kizárni az életemből mondjuk soha nem mondom el nekik és összeházasodok egy lánnyal
Kérlek segítsetek, lehetőleg olyanok akikkel ilyen már volt.
NEM KÉREK GYŰLÖLKÖDŐ KOMMENTEKET!!
EZ NEM AZ LMBTQ+ KÖZÖSSÉG JOGAIRÓL SZÓL!!
Köszi
Hány éves vagy? Mennyire függsz a szüleidtől? Lehet még nem jött el az ideje hogy elmond, ha fiatal vagy. Ha idősebb vagy és egyedül élsz akkor bátrabban elmondhatod szerintem.
En srác vagyok és apám eléggé homofób de elmondtam otthon hogy biszex vagyok és végül ő is beletörődött és elfogadta mindenki otthon. Talán a srácoknál ez nehezebb de mégis kifizetődött hogy elmondtam, sokkal őszintébb lett azóta a kapcsolatunk.
26/F
Miután nagyon fiatal vagy, így az a bizonyos lánnyal való házasodás mondjuk 8-10 év múlva aktuális - akkor most miért is kellene erről a szüleiddel beszélni?
Még magad sem tudod, milyen szexuális vagy, gondolom még valós tapasztalatod sincs, vagy csak minimális - akkor erről miért kellene beszélni most a szüleiddel?
1es
Ez nem divat. De nekem fontos viszont félek a reakciójuktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!