Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek azt, hogy biszex vagyok?
"Apa, anya, valamit el kell. mondanom. Ne ijedjetek meg, nem vagyok olyan meleg mint a kályha. Csak olyan lájtosan langyoskás plusz a rendes csapatban is játszok egyszerre."
Hát valahogy így.
Kérdező, örülök hogy végre egy olyan biszex aki nem akar titkolózni. Becsülendő!
Igazándiból azt hogy mikor mondd el nem tudjuk megmondani, mert nem ismerjük a szüleid. Ez lehet ebéd közben, amikor tvznek stb. Az alkalmat neked kell érezned, hogy te mikor állsz készen arra hogy elmondd nekik, de lehetőleg ne akkor amikor idegesek. A többi rád van bízva. Nagy körítést nem rendeznék a dolognak, mert ha poénosan mondanád el akkor lehet nem vennének komolyan. Szimplán egyszerűen elmondanám, hogy anya, apa szeretem a nőket, de mellette a férfiak is vonzanak, szóval biszex vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!