Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy totál homofób család el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy totál homofób család el tudná ezt fogadni, vagy inkább próbáljam játszani a heterót?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve biztos vagyok abban, hogy mindkét nemhez vonzódom. Sosem volt még barátom, vagy barátnőm, úgy érzem nem vagyok felkészülve egy kapcsolatra, viszont az utóbbi időben megtetszett egy lány. Sajnos tudom, hogy annak ellenére, hogy hasonló az érdeklődési körünk, és úgy gondolom, hogy vele jól meg tudnék lenni, biztos vagyok abban, hogy semmi esélyem nem lenne nála. Még így sem tudom, hogy pontosan mit érzek, ezért jó lenne megosztanom ezt valakivel, illetve tanácsot kérni. Nem rég el is mondtam egy közeli barátomnak, de nagyot csalódtam, amikor később visszahallottam ezt egy másik ismerősömtől. Nem szeretném, ha kitudódna ez az egész, mert ha anyukám megtudja, kötve hiszem, hogy abban a pillanatban üt agyon egy serpenyővel. Mit tegyek? Van valami mód arra, hogy enyhítsem az érzelmeimet, vagy hogy teljesen elfelejtsem ezt a lányt? Folyamatosan próbálom bebeszélni magamnak, hogy én csak a fiúkhoz vonzódom, de egyszerűen nem megy.

Nem szeretnék csalódást okozni a családomnak, mivel ők teljes mértékben elítélik ezt, és ha bevallanám, biztosan úgy tekintenének rám, mint valami földönkívülire.

2021. márc. 28. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Nem fogadná el. Ne a biszex vonalat erősítsd. Az nem normális viselkedés.
2021. márc. 28. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Én a helyedben várnék addig amíg külön nem költözöl, addig még árthat neked ha rosszul fogadják.

Ameddig nincs barátnőd amúgy sincs értelme.

Azt nagyon sajnálom hogy a barátod így hátba támadott, nekem pont az elfogadó baráti kör volt, akik segítettek felvállalni magam.

De első lépésként magadat kell elfogadnod. Ne győzködd magad hogy nem vagy az, úgysem tudsz változtatni ezen. Elég jó dolog biszexnek lenni, ha kivagy békülve magaddal.

2021. márc. 28. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
11%
Ha bi vagy, ismerkedj fiúkkal, és ne hagyd, hogy a p*ncid irányítson. Ennyi.
2021. márc. 28. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ne mondd el nekik. Tudom, nehéz de nem lesz tőle jobb. Sajnálom ami a barátoddal történt.

Hiába győzködöd magad, hogy csak a fiúkat szereted, nem hiszem hogy hatni fog. Ne stresszelj rá, próbáld magad elfogadni. Nem kellenek címkék csak legyél önmagad.

A szexualitásod meg elsősorban csak rád tartozik.

2021. márc. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!