Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerelmi háromszögbe keveredte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi háromszögbe keveredtem. Mi a helyes lépés a továbbiakban?21F

Figyelt kérdés

Elég bonyoltultnak érzem a magánéletemet, mellesleg azért is, mert biszexuális vagyok. Elég zárkózott voltam az elmúlt években, most viszont elkezdődött az első egyetemi évem. Úgy tapasztaltam, hogy kinyílt előttem a világ.

Van egy 24 éves fiú, akivel kb. egy hónapja rendszeresen írásban beszélgetek, a hétvégén fogunk először találkozni. Sajnos elég messze lakik tőlem (több, mint 200 km-re), szóval ritkán láthatnánk egymást, de az első pillanattól kezdve szimpatikusak voltunk, és szép lassan beleszerettem, én, aki azt gondolta, hogy fiúval soha nem lenne képes párkapcsolatot létesíteni.

Az utolsó pillanatban kiderült, hogy lehet, hogy helyettesítenie kell a munkahelyén most hétvégén, amit velem is közölt, ami miatt csalódott voltam, mellesleg úgy érzem, nagyon keveset beszél az érzéseiről, sokszor poénkodik, amivel nincs is gond, csak azért jól esne egy tartalmasabb, értelmes csevegés. Tudom, hogy elfoglalt, de akkor is, sokszor azt érezteti velem, mintha nem vagyok neki fontos (bár azért se ragaszkodhat hozzám, mert még élőben soha nem láttuk egymást, na pár nap múlva kiderül, mennyire érzi komolynak ő is).

Tegnap egy egyetemi buliban voltam néhány barátommal, ahol kicsit rá is öntöttem a garatra. Megláttam azt a lányt, akivel két héttel ezelőtt véletlenül összefutottam a kollégiumban. Vagyis pontosan majdnem rám esett, mert megbotlott a küszöbben, és megfogtam hirtelen a kezét. Amikor először megpillantottuk egymást, az járt a fejemben, milyen gyönyörű ez a lány, és pár másodpercig csak néztük egymást. Ezután csak annyit mondtam, hogy kicsit óvatosabban, nehogy bajod essék. Elpirult, megköszönte és ment tovább a dolgára. Ezután nem is sejtettem, hogy valaha látni fogom még egyszer. Aztán eljött a tegnap este... A nagy tömegben valahogy ismét egymásra találtunk, ekkor táncoltunk, majd szép lassan elkezdtük érinteni egymást (én a derekát és a csípőjét, ő a hátamat és a vállamat). Majd egyre közelebb kerültünk, és egyszer csak elcsattant az első csók. (Hozzá teszem, hogy most csókolóztam először lánnyal😅). Utána megöleltük egymást és leültünk beszélgetni. Megfogtam a kezét, és adtam az arcára egy puszit. Nagyon zavarban volt, meg persze én is. Vissza mentünk a táncparkettre, nagyon egy hullámhosszon voltunk, és folytattuk ott, ahol abba hagytuk.

Aztán hajnalban haza kísértem, majd amikor odaértünk egy hatalmas öleléssel zártuk a napot.

Szóval most itt tartok, egy nagy katyvaszba kerültem, mert mind a kettővel el tudom képzelni hosszútávra. Nem tudom, melyik a helyes lépés; egy lány, aki ugyanabban a városban lakik, mint én, viszont szinte csak egy napja ismerek, vagy egy helyes srác, akivel ritkán találkozhatnák, de régebb óta tartom a kapcsolatot.

2023. szept. 21. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Áh.. a lánnyal csak szexelni akarsz, orgazmus, élmény stb. Az meg simán összejön. A fiú csak abban kérdés, hogy a csaj mellett akarod-e vagy sem.
2023. szept. 21. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Ha nem tudsz köztük dönteni, akkor egyik se.
2023. szept. 21. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Eloszor talalkozz a fiuval, aztan donts. Neten konnyebb ismerkedni, lehet a valoeletben nem is lenne meg a kemia vagy az osszhang koztetek. De a dontes rajtad mulik, ne tolunk kerdezd kivel akarj lenni. Ezt csak te tudhatod, nem ismerjuk oket.
2023. szept. 21. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a távkapcsolatnak nincs értelme hosszabb távon. De találkozz a sráccal és dönts utána.
2023. szept. 21. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Találkozz a fiúval, akkor jobban látni fogod, hogy pontosan mit is szeretnél. Amennyire látom, úgy érzed te is, hogy a fiúval tartalmasabb kapcsolatod lenne. De ehhez találkoznod kéne vele :)
2023. szept. 21. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Talalkozz a fiuval, de meg a lannyal is(jelold be, beszelgessetek), 1-1 talalkabol meg nem ismersz meg egy embert. Sot s fiuval meg nem is talalkoztal, igy nehez donteni, hogy szinte senkit se ismersz
2023. szept. 21. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Tipikus biszex dilemma. Szerintem mondd meg a fiúnak és a lánynak is hogy biszex vagy. Döntsenek ők. Aki elfogadja hohy biszex vagy, az a hozzád való.
2023. szept. 21. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
4%
Ahh imádom ezeket a véletlen találkozásokat..olyan karmikusak,amik igazából nem is véletlenek. Pont akkor volt ott a lány amikor szükséged volt egy beszelgetésre,nem gondolod hogy ez jelent valamit? Hogy folyamatosan összefutsz vele? :) vagy csak én vagyok egmnnyire spirituális?
2023. szept. 22. 06:44
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
ennyire* elnézést.
2023. szept. 22. 06:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Karmikusan legtöbben olyan találkozásokat kapunk,amit aztán az ellenségnek sem kívánna senki.

Nagyon ritka a jó és hosszú távon is jó,szerető találkozás.

Ez igaz a barátságokra,párkapcsolatokra,de sokszor még alkalmira is.

2023. szept. 22. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!