Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek helyes az elméletem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyes az elméletem?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy biszex lány, aki ugye mindkét nemhez vonzódik.

Szerintem ez egy hülye kifejezés hogy biszex, mert ha ez a lány éppen egy fiúval van együtt, akkor heteronak mondanám, de ha lánnyal, akkor meg leszbikusnak.

Szerintetek ebben van igazság, vagy logikus gondolat?

2023. jún. 30. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Te nagyon buta vagy xd
2023. jún. 30. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért is? Értem, hogy mindkét nemhez vonzódik, de épp amikor ellenkező neműbe szeret bele akkor épp hetero érzései vannak nem?
2023. jún. 30. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az érzések nem heterók vagy leszbik 🤣 Attól, hogy éppen kivel van ugyan úgy vonzódik mindkét nemhez.
2023. jún. 30. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:

És ha éppen pasival alkotok egy párt, de a strandon megakad a szemem egy nőt, akkor mi vagyok? És ha épp nem jártok senkivel?

Amúgy ez orientáció, nem pedig aktuális érzelem leírása.

2023. jún. 30. 21:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem már, köszi a válaszokat!!
2023. jún. 30. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem időpillanatról, aktuális helyzetről, hanem életre szóló tulajdonságról van szó... és azt se feledjük, hogy a szex mint latin szó nem holmi 6aszást jelent, mint amire a magyar nyelv asszociál vele, hanem teljesen ártatlanul az emberi nemet.
2023. júl. 2. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!