Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-23 közötti bi, helyes fiúk! Milyen partnerre vágytok?
Idősebb-fiatalabb tőletek?
Vékony, izmos, átlagos testalkat jön be?
Lényeges hogy volt e már fiúval, hánnyal volt?
Esetleg valami ideál?
21F
Nem tudom mennyire vagyok helyes, de inkább a femboy típusú pasik jönnek be.
Lehet vékony, izmos, átlagos, csak normális legyen.
21/f
A helyességem én is megkérdőjelezném, bár egy ideje egyre gyakrabban érzem magam annak, mint sem.
Valamiért sokkal inkább tudnék elképzelni egy nálam idősebb srácot magam mellé, mint egy fiatalabbat. De ott is a van egy korhatár, ideálisabban 5 év, nagyonmax meg 10. Lefele nyilván max 18 éves korig lenne, de inkább 20.
Inkább szeretnék egy olyan személyt, aki fitt. A szekrény méretűre kigyúrt emberek viszont már nem az eseteim.
Ha lenne valamilyen tapasztalata egy kapcsolat terén, valamint szexuálisan is, az nem lenne gond, egyáltalán.
De a fentiek mellett nyilván van még 1-2 dolog, ami fontosabb: lehetőleg legyen egy átlagos értelmiségi szintje, ne legyen bunkó és örülnék neki, ha megérteni az introveltált igényeimet.
23/f
En egy helyes sracra vágyok aki kicsit uralkodik rajtam de azert gyenged is tud lenni es persze nagy szerszam se art:D
18bi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!