Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem van, de egyszer kipróbálnám milyen orálisan kielégíteni egy pasit. Hogy lehet ezt az ellentétet feloldani?
Akkor próbáld ki!
Meg a hármas is próbálja ki másik férfivel.
Persze nem akarjátok megcsalni a férjetek/feleségeteket....
De igen meg akarjátok, csak nem teszitek meg...
Értem én ezt is, de még is vágyakoztok.
Ha meg úgysem léptek félre, akkor minek a kinlódás a kérdéssel?
Ne értsetek félre nem kötözködni akarok, vagy bárkit is megbántani, de nem értem a dolgot.
Vagy félre lépek, vagy nem.
Az, hogy agyalok rajta, csak egy felesleges frusztrációt szül szerintem...
Engem is pasi ként érdekel, hogy milyen lehet szopni,vagy milyen érzés ha egy pasi szop le, de egy lépést sem teszek az ügy érdekében.
Hogy miért?
Egyszerű.
A gondolat, vágy meg van, de nem merem megtenni.
Tizenkettő egy tucat :)
Nem az a baj,hogy a vágy, a gondolat megvan, hanem inkább az,hogy másokkal játszadozás az eredménye ,persze totális eltűnéssel.
Én anno engedtem a vágyaimnak és megtettem!
Így utólag nagyon bánnám ha kihagytam volna hisz egy életünk van!
7.éve rendszeres szexuális kapcsolatom van egy hasonló pasival aki közben a legjobb barátom is lett!
Mindez persze a nejem tudtával
Nem értem a 15-ös mi a réztollú kakasért van még a neje mellett?
Na persze, kifelé játszani kell a színházat..ugye a társadalom,meg mit szólnak...
Egy élet,igen,ez egy jó kifogás mindenre. Sosem tudnék ilyen lenni, vagy ez, vagy az.
Nincs itt semmilyen ellentét amit fel kellene oldani, és te sem csak egyszer akarsz kielégíteni egy másik férfit orálisan.
Biszex kategóriába írtál, biszex hashtaggel, ezek szerint teljes mértékig tisztában vagy azzal, hogy nem heteró hanem biszex vagy.
Ha ezt eddig is tudtad magadról, és eddig titkoltad a feleséged előtt, akkor vagy mondd el neki sürgősen, vagy hazudozz tovább neki és magadnak is.
De egyszer mindenki belebukik ezekbe a "játszmákba".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!