Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Férfiak vagy a nők jobbak nyalásban? (23L)
Figyelt kérdés
(Ha valaki csak privátban szeretné kifejteni a véleményét azt is szívesen fogadom)2023. szept. 19. 18:45
2/7 anonim válasza:
Egyértelműen a lányok. A pasikból hiányzik az a finomság.
3/7 anonim válasza:
Haaaat mind a ket nembol volt aki jo volt benne es aki rossz.
Szerintem nem attol fugg no vagy ferfi hanem h raerez e neked hogy esik jol.
4/7 anonim válasza:
Volt már olyan barátnőm aki azt vágta a fejemhez, hogy úgy nyalok mint egy nő. És ezt negatív értelemben mondta. Most elbizonytalanodtam, hogy akkor most mi is a helyes, mi is a jobb a nőknek? F.
5/7 anonim válasza:
A legtöbb esetben a nők. Persze vannak kivételek.
Eddig egy pasi sem közelítette meg azt amit a barátnőm művel velem a szájával. Rámhangolódik és olyankor vègem van, megszűnik a külvilág, és nem tudom kontrollálni magam.
6/7 anonim válasza:
A pasik 1-2 kivételtől eltekintve rettentő rosszul nyaltak. A csajok viszont vagy jól vagy eszméletlenül jól csinálták.
Amúgy nem gondolnám, hogy bénák lennének a férfiak, de olyan fsz központú az összes. A nagy részének (azért tényleg van egy-két ügyesebb) a szex=dugás. Nem tudnak kilépni ebből.
7/7 anonim válasza:
A pasi sokszor azért nyal hogy aztán bedugja, vagy Szpd le, a nő pedig azért hogy èlvezz.. szóval ezért lesz többnyire jobb nővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!