Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány megtanítana hogy a pnci nyalásban iszonyat jó legyek?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sok kapcsolatom rámegy arra hogy nem olyan velem a szex ahogyan azt elképzelik.Valahogy meg kellene tanulnom mivel én azt hiszem jól csinálom, utána is olvastam több külföldi fórumon amiben azt írják ne merev nyelvvel, hanem ellazulva, és a csiklót kezdjem el finoman kényeztetni. De mégsem olyanokról számolnak be a nők mint ahogy elképzelem, eskü csak punci nyalásról lenne szó, és cserébe nem tudom mivel hálálhatnám ezt meg, esetleg pénz, vagy bármi nemű segítség amire gondoltok.Írjatok üzenetben2021. nov. 24. 19:00
1/9 anonim válasza:
Ahány nő, annyi féle igény. Az éppen aktuális nőddel tarts meetinget a témában, és ne idegenektől akard megtudni.
Ha szar vagy az ágyban, akkor a kommunikáció és az odafigyelés az első, amit fejlesztened kell.
2/9 anonim válasza:
A hagyományos szexet kellene inkább tanulni,azzal vannak gondok. Aki a nyalást erőlteti,az ezzel akarja kompenzálni az amúgy nulla teljesítményét. A nyalás csak kedvcsináló a rendes szexhez.
3/9 A kérdező kommentje:
Kommunikáció?Nem lehervasztó ha mindig kérdezem, hogy "Ez most jó?" vagy hogy "Hogy szereted?"
2021. nov. 24. 19:03
4/9 anonim válasza:
Persze majd biztos valaki szét teszi neked a lábad hogy megtanítson nyalni....
Ez eleve egyén függő mindenki mást szeret, az adott partnerrel kell megbeszélni.
5/9 anonim válasza:
Most azt várod,hogy jelentkeznek a lányok,hogy igen,én megtanítalak,gyere és nyalj! Ennyire hülye nem lehetsz! Szerintem egészen másra mennek rá a kapcsolataid.
6/9 anonim válasza:
Ezt férfiként mondom, hogy ÉRZÉK kell hozzá. Ne aggódj amiatt ha nem csináltad még. 1-2 dolgot ha betartasz, akkor nagyon hamar belejössz (amennyiben van hozzá értékes, de majd a hölgyek megmondják jól beszélek-e)
7/9 anonim válasza:
Látod barátom pont ez a baj - tankönyv szerűen akarsz nyalni. Egy merev, széttördelt, ritmustalan, érzéketlen valami lesz belőle. A nyalás 5% technika 95% ráhangolódás a másikra, a közös hullámhossz felvétele. Ha utóbbi nincs meg akkor a világ összes gésáját felfogadhatod akkor sem fogsz tudni jól nyalni.
8/9 anonim válasza:
7-es, te hülyeséget mondasz. Biztos te vagy a "Szexológus"-incel
9/9 anonim válasza:
És ha megtanitott akkor már dugni is tanitson meg? "Mostanában elég sok kapcsolatom rámegy arra hogy ....." Vagyis elég sok kapcsolatod VAN. Lehet, ha egy lenne arra tudnál figyelni, energiát belefektetni? " mivel hálálhatnám ezt meg, esetleg pénz ...." Ha igy gondolod, akkor figyelmedbe ajánlom a hivatásos lányokat. Szivesen tanitgatnak megfelelö oradij ellenében!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!