Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti mit szoltok ahhoz ha egy lany tapasztalatlan az agyban? Nem riaszt titeket vissza? Megtanitanatok a "dolgokra"?
Figyelt kérdés
Kort is irjatok legyszi! :)
18/L
2016. aug. 26. 21:12
2/13 anonim válasza:
A kategóriát kicsit elírtad nem ?
3/13 anonim válasza:
Én megtanítanálak a dolgokra, igen :)
20/F
4/13 anonim válasza:
ha tudsz szépen pucsítani, az már kezdetnek tökéletes :)
Akkor már érdemes foglalkozni veled és tanítgatni
5/13 RRR válasza:
nem baj
dehogy is
persze még annál is többre:XD
kor
7/13 anonim válasza:
22 éves vagyok, nekem is tudnának újat mutatni. meg amúgy is valahol mindenkinek el kell kezdenie, ha mindenkit riasztana, akkor mindenki szűz maradna. Engem nem zavarna, szerintem ha van egy ksi fantáziája a lánynak, és nem csak fekszik mint egy bot, és odaadó, akkor úgy is simán jó lehet, bár még nem voltam szűz lánnyal.
8/13 anonim válasza:
Az én véleményem,hogy mindenképpen valami tapasztalt idősebb pasival legyél,mert ő már tud irányítani,és csak tanulhatsz.
9/13 anonim válasza:
Nem lenne gond ebből. Így legalább saját stílusomra faraghatnám a Baby-t :D
10/13 anonim válasza:
barátnőmnek én voltam az első és még örültem is neki. :) nekem egyáltalán nem probléma, már több mint 2 éve vagyunk együtt és már elég jól belejött a dolgokba... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!