Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális lehetek vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális lehetek vagy inkább meleg?

Figyelt kérdés
mindkét nemmel jól kijövök, viszont lányokkal nem tudom elképzelni a szexet. Fiúkra mint lelkitárs tudok tekinteni, mint pár, és mint legjobb barát akivel tudunk szerelmeskedni, törődni egymással meg hasonlók. (szex, ölelkezés, csók) meg ilyenek. Utóbbit lányokkal nem tudom elképzelni. Kizárólag a félénkebb, csendesebb, bújósabb fiúk vonzanak, nem tudom, hogy miért.. :(

2023. szept. 16. 10:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

#30 Nem. A 29-es jól írta, ahol lehet házasodni a melegeknek, ott "férjként és feleségként" kerülnek be az összeházasodott felek az anyakönyvi nyilvántartásba. A házasságkötéssel együtt még nevet is változtathat (nem kötelező) a pár azon tagja, aki a "feleség" lesz a "házastársi kapcsolatban".

Te pedig olyan meleg vagy, hogy hozzád képest a paksi atomerőmű reaktorában maghasadáskor felszabaduló hő, csupán egy langyos fuvallat lenne az ojmjakoni éjszakában (ez a világ leghidegebb települése) :D :D

2023. szept. 18. 22:43
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

31.

Ezért nem kommemtáltam a dolgot.

Én heteróként ezt tudtam, ő melegként nem tudja.

A Steiner Kristóféknál is a Dragan a férj, a Kristóf a feleség.

29#

2023. szept. 19. 00:39
 33/38 A kérdező kommentje:
de ez akkora faszág... :( Miért nem lehet férj és férj?
2023. szept. 19. 07:55
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a meleg kapcsolatokban megvan a "beosztás".

Egyébként van olyan, hogy Férj és férj.

Egy nagyon jó mulatságos kis film.

Nézd meg. 2 férfinek el kell játszani, hogy melegek mert másképp nem kapnak lakáshitelt.

2023. szept. 19. 09:37
 35/38 anonim ***** válasza:
#33 Ezzel a kommenteddel lesüllyedtél arra szintre, amit kezdettől gyanítottam. Troll vagy, és a kérdésed is csak trollkodás ;)
2023. szept. 19. 10:33
 36/38 A kérdező kommentje:
#34 teljesen mellékes ki dug kit, akkor is két férfi él egy kapcsolatban..
2023. szept. 19. 13:08
 37/38 A kérdező kommentje:

#32 ahol én élek, mindkét 3 elemből lehet választani mindkét oldalon

1) Férj, Feleség, Nem bináris partner

2) ugyan azok, mint az elsőnél

:))

2023. szept. 19. 13:36
 38/38 anonim ***** válasza:
Te nem abban az országban élsz, mert akkor nem itt basznád a rezet a kamu kérdéseiddel trollkodva... ;)
2023. szept. 19. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!