Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális lehetek vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális lehetek vagy inkább meleg?

Figyelt kérdés
mindkét nemmel jól kijövök, viszont lányokkal nem tudom elképzelni a szexet. Fiúkra mint lelkitárs tudok tekinteni, mint pár, és mint legjobb barát akivel tudunk szerelmeskedni, törődni egymással meg hasonlók. (szex, ölelkezés, csók) meg ilyenek. Utóbbit lányokkal nem tudom elképzelni. Kizárólag a félénkebb, csendesebb, bújósabb fiúk vonzanak, nem tudom, hogy miért.. :(

2023. szept. 16. 10:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagy, mert szexuálisan csak bizonyos fiúk tudnak vonzani.
2023. szept. 16. 15:12
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiú vagy (mert azt sehol sem írtad le egyértelműen), akkor biztos, hogy meleg.
2023. szept. 16. 15:25
 13/38 A kérdező kommentje:
pasi vagyok.
2023. szept. 16. 15:28
 14/38 anonim ***** válasza:
70%

Biszex férfi vagyok és nem kötözködésből, hanem kíváncsiságból kérdezek rá erre:

"belőlem pedig a női nemi szerv határozottan undort vált ki."

A seggluk ennek ellenére tetszik neked?

2023. szept. 16. 16:13
 15/38 A kérdező kommentje:

A pénisz tetszik. A női nemi szerv nem, ez független attól hogy a segglyuk tetszik vagy sem. (amúgy az ugyan olyan mindkét oldalon így hát. :D) A férfi test vonz, ennyi. Szóval röviden: tudnék szerelmes lenni nőbe, de szexelni nem tudnék velük. Ezért merült fel a kérdés.

Mert hogy vannak bi férfiak, akik szerelmesek tudnak lenni férfiba, de szexelni nem tudnának velük, kérdés, hogy ez a másik oldalra is igaz-e...

2023. szept. 16. 16:36
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval röviden: tudnék szerelmes lenni nőbe, de szexelni nem tudnék velük. Ezért merült fel a kérdés."

Ezt eddig nem említetted, hogy tudnál szerelmes lenni nőbe (hacsak nem elkerülte figyelmem).

Erre szokták mondani, hogy biromantikus meleg vagy, mivel romantika mindkét nemmel megy számodra, míg a szex csak azonos neművel.

(Szokták mondani. Én viszont nem sezretek a kategóriákat, ha nem muszáj, mivel csak távolabb viszi az embert a valóság megértésétől a kategorizálás.)

Engem viszont tényleg érdekel konkrétan, a seggluk számodra szexuálisan izgató, vagy semleges, vagy taszító? Hamár a punci taszít téged...

2023. szept. 16. 16:51
 17/38 A kérdező kommentje:
Persze, hogy izgat... 😌
2023. szept. 16. 17:02
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Értem, és számodra a punci mi miatt kelt undort? Luk-luk mindkettő, a seggluk is, a punci is.
2023. szept. 16. 17:06
 19/38 A kérdező kommentje:
ez így nem igaz, hogy ugyan olyan.... Egyszerűen nem tetszik, nem tudom megmondani, hogy miért.
2023. szept. 16. 17:10
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, azt hasonlóan éljük meg, hogy nem ugyanaz, nekem a punci vonzó biszexként, míg a seggluk számomra semleges, mármint láni máson. Csak valahogy mindkettő luk, ezért tettem fel a kérdést. :)

Én pl szeretném, hogy egy szimpatikus férfi seggbedugjon engem, ha viszonylag vékony a pénisze. Már nagyon kipróbálnám.

2023. szept. 16. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!