Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarja a hármast? (!)
Miért ne lehetne olyan férfi aki nem akar hármasozni? Egy kisebbségi komplexus, vagy félelem teljesítménybeli kudarctól könnyen vezethet oda, hogy a romantikus szereppel hárít.
Ezeregy magyarázat lehetséges.
A kérdésedben az tetszik, hogy a mai eszemmel én magam is már csak olyan nővel kötném össza az életemet, aki hozzád (hozzám) hasonlóan nyitott gondolkodású és a párkapcsolati összetartozást, a MI ÉLMÉNYT, úgy is meg tudja élni, hogy azért külső kalandok is beleférnek.
És ezek a külső kalandok a MI ÉRZÉST színesítenék, mert MI, mint pár kalandoznánk EGYÜTT valaki másssal, aki KÜLSŐS.
Szóval, nekem nagyon tetszene ez a felállás, de ha a te párod nem akar ilyenbe belemrnni, akkor választanod kell....
A pasid? vagy a leszbi élmény?
Esetleg a megcsalás?
Én ez utóbbbit választottam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!