Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem akarja a hármast? (!)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja a hármast? (!)

Figyelt kérdés
Biszexuális nő vagyok. A párom heteró férfi. Tudja hogy biszex vagyok. Mostanában tört elő belőlem a vágy a saját nememre. A barátom előtt nővel volt kapcsolatom. Lényeg, hogy felvetettem a barátomnak a 2 nő (az egyik nyilván én) és egy férfi (ő) hármas szexet. Mondta hogy ő nem akar hármas szexet, sosem vágyott ilyesmire, neki a szex az 2 emberről szól. Róla és rólam. Én nem értem, miért nem akarja, hiszen minden férfi álma vagyok: bármikor bevállalom a hármast egy másik nő bevonásával. Rajta kívül is van olyan heteró férfi, aki visszautasítja azt hogy részese legyen 2 nő szexének?
2023. szept. 14. 22:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne olyan férfi aki nem akar hármasozni? Egy kisebbségi komplexus, vagy félelem teljesítménybeli kudarctól könnyen vezethet oda, hogy a romantikus szereppel hárít.

Ezeregy magyarázat lehetséges.

2023. szept. 15. 11:34
 32/33 anonim ***** válasza:
71%

A kérdésedben az tetszik, hogy a mai eszemmel én magam is már csak olyan nővel kötném össza az életemet, aki hozzád (hozzám) hasonlóan nyitott gondolkodású és a párkapcsolati összetartozást, a MI ÉLMÉNYT, úgy is meg tudja élni, hogy azért külső kalandok is beleférnek.

És ezek a külső kalandok a MI ÉRZÉST színesítenék, mert MI, mint pár kalandoznánk EGYÜTT valaki másssal, aki KÜLSŐS.

Szóval, nekem nagyon tetszene ez a felállás, de ha a te párod nem akar ilyenbe belemrnni, akkor választanod kell....

A pasid? vagy a leszbi élmény?

Esetleg a megcsalás?

Én ez utóbbbit választottam :(

2023. szept. 16. 10:39
 33/33 sandrisbp ***** válasza:
Szerintem fogadd el, ha ő ezt nem akarja. De nyíltan mondd meg neki, hogy bár szereted őt (ha szereted...), de neked az élet teljességéhez hozzá tartozik, hogy másik nővel is szexelhess. És kérdezz rá, hogy ha ő nem akarja hármasban, abban benne van-e, hogy te néha kettesben félrelépj egy lánnyal, de anélkül, hogy ebből is komoly kapcsolat lenne. Ha belemegy, akkor megkapsz mindent, amire szükséged van. Ha nem szeretné, akkor meg választanod kéne, tudnod kéne, mi a fontosabb, a vele való kapcsolat, vagy egy csinos random punci.
2023. szept. 18. 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!