Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem akarja a hármast? (!)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja a hármast? (!)

Figyelt kérdés
Biszexuális nő vagyok. A párom heteró férfi. Tudja hogy biszex vagyok. Mostanában tört elő belőlem a vágy a saját nememre. A barátom előtt nővel volt kapcsolatom. Lényeg, hogy felvetettem a barátomnak a 2 nő (az egyik nyilván én) és egy férfi (ő) hármas szexet. Mondta hogy ő nem akar hármas szexet, sosem vágyott ilyesmire, neki a szex az 2 emberről szól. Róla és rólam. Én nem értem, miért nem akarja, hiszen minden férfi álma vagyok: bármikor bevállalom a hármast egy másik nő bevonásával. Rajta kívül is van olyan heteró férfi, aki visszautasítja azt hogy részese legyen 2 nő szexének?
2023. szept. 14. 22:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
61%
Hagyjátok mar egy unatkozó bzi irta ki a kérdést
2023. szept. 14. 23:02
 22/33 A kérdező kommentje:
21-es biszex vagyok tehát igen "b.zi" is vagyok emiatt, csak női b.zi. Unatkozom is ez is igaz. Unalmas már a farok. Úgyhogy igazad van: egy unatkozó bz.i vagyok. 😆
2023. szept. 14. 23:07
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kapj már el egy csajt és nyugodj le.

Vagy ha farok kéne akkor itt találsz.

2023. szept. 14. 23:18
 24/33 anonim ***** válasza:
79%

Jól látod, a pasik legalább 95%-ával madarat lehetne fogadni ha ezt feldobnád neki, de 5%-ka meg elutasítja. Pechedre, a pasid pont ilyen.

Nem gáz, csak nem illetek össze szexuálisan. A te kompetenciád levonni ebből a szükséges következtetéseket...

2023. szept. 15. 00:12
 25/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, írom ezt olyan pasiként aki nem vetné meg a hármast. Van olyan aki szereti hármasban valaki meg nem. Te az a kategória vagy aki szereti hármasban csinálni, ő meg az a kategória aki nem szereti hármasban csinálni. Na most ő ilyen, így szereti, szerintem nem érdemes nála erőltetni a dolgot. Ahogy az előző is írta vond le ebből a szükség következtetéseket.
2023. szept. 15. 00:40
 26/33 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem itt több lehetőség van:

- szeretné 2 nővel, csak nem veled.

- azt hisz a kérésed csapda

- fél, hogy elhagyod egy nőért

- tényleg kifogtál egy normális férfit, akit nem tudsz megbecsülni.

Nem tudom, miből gondolod, hogy az az "álomnő", aki képes kockára tenni a jól működő kapcsolatát.

Jah, az emberek szeretik a "szendvicset", de nem életük szerelmével. (Vagy csak én vagyok túl maradi.)

2023. szept. 15. 01:08
 27/33 anonim ***** válasza:
22%
#26 jól látod, túl maradi vagy :)
2023. szept. 15. 01:36
 28/33 anonim ***** válasza:
35%
#27 Az nem baj. Miattam dugathatod a párod másokkal!
2023. szept. 15. 01:44
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfi lotyó. Bevonni egy harmadikat megváltoztatja visszafordíthatatlanul a kapcsolatot.
2023. szept. 15. 06:33
 30/33 anonim ***** válasza:
Azért van pellengére állítva a férfi, mert tudja, hogy érzelmileg egy igazi kapcsolatba nem fér bele semmilyen hármas?
2023. szept. 15. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!