Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarja a hármast? (!)
Figyelt kérdés
Biszexuális nő vagyok. A párom heteró férfi. Tudja hogy biszex vagyok. Mostanában tört elő belőlem a vágy a saját nememre. A barátom előtt nővel volt kapcsolatom. Lényeg, hogy felvetettem a barátomnak a 2 nő (az egyik nyilván én) és egy férfi (ő) hármas szexet. Mondta hogy ő nem akar hármas szexet, sosem vágyott ilyesmire, neki a szex az 2 emberről szól. Róla és rólam. Én nem értem, miért nem akarja, hiszen minden férfi álma vagyok: bármikor bevállalom a hármast egy másik nő bevonásával. Rajta kívül is van olyan heteró férfi, aki visszautasítja azt hogy részese legyen 2 nő szexének?2023. szept. 14. 22:07
11/33 anonim válasza:
#9: Attól, hogy jöhetne férfi beszálló is, nem rá izgulnék. Jézusom... Nálad elég nagy bajok vannak fejben.
12/33 anonim válasza:
Nem nincs ilyen pasi, a barátod egyszerűen elromlott... Kuka, gyere inkább hozzám, én benne vagyok.
13/33 anonim válasza:
Pedig nagyon egyszerű a válasz ha jobban végig gondolod egy értelmes oka lehet hogy miért nem akarja, márpedig az hogy bevesztek lányt és neked megtetszik és ott hagyod miatta és ettől fél
14/33 A kérdező kommentje:
Tehát gáz szerintetek hogy férfi létére csak velem akar szexelni? Gáz szerintetek is hogy ennyire romantikus és ennyire hisz a szerelemben?
2023. szept. 14. 22:22
16/33 anonim válasza:
Nagyon gáz, csináld inkább velem én egy férfi állat vagyok.
17/33 A kérdező kommentje:
Ennyire gáz szerintetek is ha egy férfi szex terén csak a "hagyományos" (a szex 2 ember dolga) dolgot akarja, és hűséges?
2023. szept. 14. 22:25
18/33 anonim válasza:
Annyira nem baj ha hűséges de azért én perverzebb vagyok, a hármas lenne a legkisebb dolog, Sima ügy.
19/33 anonim válasza:
Figyelj mar te idegesito gorcs, megis mi a kerdesed? valaszba leirod a valaszt, hogy neki a szex 2 emberrol szol. akkor mit akarsz tudni? neki ket emberrol szol, nem tobbrol, ezert nem akarja. igen, sokan vannak igy, nem csak a te pasid
20/33 anonim válasza:
Dobd már ki és keress egy igazi kandúrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!