Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem akarja a hármast? (!)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja a hármast? (!)

Figyelt kérdés
Biszexuális nő vagyok. A párom heteró férfi. Tudja hogy biszex vagyok. Mostanában tört elő belőlem a vágy a saját nememre. A barátom előtt nővel volt kapcsolatom. Lényeg, hogy felvetettem a barátomnak a 2 nő (az egyik nyilván én) és egy férfi (ő) hármas szexet. Mondta hogy ő nem akar hármas szexet, sosem vágyott ilyesmire, neki a szex az 2 emberről szól. Róla és rólam. Én nem értem, miért nem akarja, hiszen minden férfi álma vagyok: bármikor bevállalom a hármast egy másik nő bevonásával. Rajta kívül is van olyan heteró férfi, aki visszautasítja azt hogy részese legyen 2 nő szexének?
2023. szept. 14. 22:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
61%
#9: Attól, hogy jöhetne férfi beszálló is, nem rá izgulnék. Jézusom... Nálad elég nagy bajok vannak fejben.
2023. szept. 14. 22:17
 12/33 anonim ***** válasza:
5%
Nem nincs ilyen pasi, a barátod egyszerűen elromlott... Kuka, gyere inkább hozzám, én benne vagyok.
2023. szept. 14. 22:18
 13/33 anonim ***** válasza:
74%
Pedig nagyon egyszerű a válasz ha jobban végig gondolod egy értelmes oka lehet hogy miért nem akarja, márpedig az hogy bevesztek lányt és neked megtetszik és ott hagyod miatta és ettől fél
2023. szept. 14. 22:21
 14/33 A kérdező kommentje:
Tehát gáz szerintetek hogy férfi létére csak velem akar szexelni? Gáz szerintetek is hogy ennyire romantikus és ennyire hisz a szerelemben?
2023. szept. 14. 22:22
 15/33 anonim ***** válasza:
20%
Gáz
2023. szept. 14. 22:22
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon gáz, csináld inkább velem én egy férfi állat vagyok.
2023. szept. 14. 22:25
 17/33 A kérdező kommentje:
Ennyire gáz szerintetek is ha egy férfi szex terén csak a "hagyományos" (a szex 2 ember dolga) dolgot akarja, és hűséges?
2023. szept. 14. 22:25
 18/33 anonim ***** válasza:
38%
Annyira nem baj ha hűséges de azért én perverzebb vagyok, a hármas lenne a legkisebb dolog, Sima ügy.
2023. szept. 14. 22:27
 19/33 anonim ***** válasza:
95%
Figyelj mar te idegesito gorcs, megis mi a kerdesed? valaszba leirod a valaszt, hogy neki a szex 2 emberrol szol. akkor mit akarsz tudni? neki ket emberrol szol, nem tobbrol, ezert nem akarja. igen, sokan vannak igy, nem csak a te pasid
2023. szept. 14. 22:28
 20/33 anonim ***** válasza:
15%
Dobd már ki és keress egy igazi kandúrt
2023. szept. 14. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!