Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, de emiatt?
A nők szemében ez a tulajdonság pont olyan mintha te 4 év után tudtad volna meg, hogy ja amúgy van egy gyereke. S mint látod nem is feltétlenül toleráns az exed. Mert már hívhatod nyugodtan így. Nem passzoltok össze, örülj neki hogy inkább most derült ki, mintsem a közös gyerekvállalás után történt volna.
S tanulj az esetből, ez a dolog az amit - a másikat a teljes bizalomba fogadás jeleként - nem az esküvő előtt, meg nem is 4 év után mondunk el.
Én nem érteném hogy miért kellett ezzel az eljegyzést megvárni, nagyon nem érzem az e fajta vallomásokat oda illőnek.
Vagy korábban kellene tisztázni vagy soha, nincs rá garancia hogy a biszexualitásod önmagában ne lett volna befolyásoló tényező a döntésében de azt maximálisan megértem hogy fájlalta 4 év titkolózását.
Én barátnőm elől csak 1 évig titkoltam mert rettegtem attól hogy elhagy emiatt, nem hagyott de nagyon zokon vette ő is hogy miért nem mondtam el neki azonnal....ezt szorozd be 4-el.
Igazából nem egy jó eljegyzési ajándék a gyűrű mellé, hogy bejelented neki, hogy amúgy biszex vagy. Ez annyira lényeges része a személyiségednek, olyan mélyen meghatároz, hogy megértem a reakcióját. Hideg zuhanyként érte.
Tudom, hogy nincs ideális időpont egy ilyet bevallani, de az viszont biztos, hogy nem ilyenkor kell, hanem valamikor az elején.
Tudja már a kezdetektől fogva, hogy mit vállal, ha veled kötné össze az életét.
Sajnálom, hogy ez történt, de én is kiakadtam volna ebben a helyzetben. Szerintem én is felbontottam volna az eljegyzést. Ilyenkor azon gondolkodnék, hogy vajon mit nem tudok még ezek után arról az emberről, akit azt hittem, hogy ismerek.
Újra kellene építenem a bizalmat.
És ehhez idő kell. Ha nem is újabb 4 év, de idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!