Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szakított velem, de emiatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem, de emiatt?

Figyelt kérdés
Biszex srác vagyok. 4 éve van barátnőm, aki előtt titkoltam hogy biszex vagyok. Megkértem a kezét, és akkor mondtam el neki hogy az vagyok. Őszinte akartam lenni vele. Erre szakított velem, azt mondta nem a biszexségem miatt, hanem a hosszú éveken át tartó titkolózásom miatt, és hogy ő nem akar olyannak a felesége lenni, aki nem bízott benne annyira, hogy elmondja biszex, hanem 4 éven át titkolózott. Sérelmezte azt, hogy ezt nem mondtam el neki már a kapcsolat elején, miért vártam ezzel pont az eljegyzésig? Ő mindenben őszinte volt az első naptól kezdve, én pedig titkolóztam, és emiatt becsapva érzi magát, mert a személyiségem fontos részét (biszexualitás) titkoltam el előtte. Szakított velem. Miert nem mindegy hogy mikor van elmondva a biszexségem? Nem az a fontos hogy elmondtam?
2023. szept. 14. 20:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges. Gondolj bele, 4 év, ezt mindig az elején kell tisztázni, az ehhez hasonló félreértések végett. Én még azért próbálkoznék nála, persze előbb hagyj neki egy kis időt szerintem, de utána írj neki. Viszont ezt én se szeretem, inkább legyél őszinte az elején, mondd el mi a szitu és akkor nem kell titkolózni
2023. szept. 14. 20:58
 2/16 A kérdező kommentje:
De ha hűséges vagyok (mert sosem csaltam meg sem férfivel sem nővel!) akkor nem mindegy? Masok simán eltitkolják egy életen át a párjuk előtt hogy biszexek
2023. szept. 14. 21:13
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Persze, teljes mértékben megértelek, azonban látod, hogy milyen mélyen érintette ez őt. Valószínűleg abban a pillanatban el sem hitte, és hirtelen nem is tudott mit reagálni, ezért mondtam, hogy adj neki egy kis időt és beszéljetek.
2023. szept. 14. 21:20
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
Nem akarta hogy hogy cumizni járj a háta mogott
2023. szept. 14. 21:22
 5/16 anonim ***** válasza:
32%
Nem, nem emiatt. Hanem amiatt mert felrémlett benne, hogy az egyik partnered faszát szopod, mig a másik a végbeledbe ürit, ö meg terhesen csak néz ki a fejéböl és ebböl nem kér.
2023. szept. 14. 23:35
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

A nők szemében ez a tulajdonság pont olyan mintha te 4 év után tudtad volna meg, hogy ja amúgy van egy gyereke. S mint látod nem is feltétlenül toleráns az exed. Mert már hívhatod nyugodtan így. Nem passzoltok össze, örülj neki hogy inkább most derült ki, mintsem a közös gyerekvállalás után történt volna.

S tanulj az esetből, ez a dolog az amit - a másikat a teljes bizalomba fogadás jeleként - nem az esküvő előtt, meg nem is 4 év után mondunk el.

2023. szept. 14. 23:52
 7/16 anonim ***** válasza:
28%
Nem mindegy miért? Dobott és kész. Örülj neki, így van esélye rendes pasit találni...!
2023. szept. 15. 07:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem érteném hogy miért kellett ezzel az eljegyzést megvárni, nagyon nem érzem az e fajta vallomásokat oda illőnek.

Vagy korábban kellene tisztázni vagy soha, nincs rá garancia hogy a biszexualitásod önmagában ne lett volna befolyásoló tényező a döntésében de azt maximálisan megértem hogy fájlalta 4 év titkolózását.

Én barátnőm elől csak 1 évig titkoltam mert rettegtem attól hogy elhagy emiatt, nem hagyott de nagyon zokon vette ő is hogy miért nem mondtam el neki azonnal....ezt szorozd be 4-el.

2023. szept. 15. 08:24
 9/16 anonim ***** válasza:
38%
Nezd a jo oldalat most mar mehetsz szopni
2023. szept. 15. 08:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem egy jó eljegyzési ajándék a gyűrű mellé, hogy bejelented neki, hogy amúgy biszex vagy. Ez annyira lényeges része a személyiségednek, olyan mélyen meghatároz, hogy megértem a reakcióját. Hideg zuhanyként érte.

Tudom, hogy nincs ideális időpont egy ilyet bevallani, de az viszont biztos, hogy nem ilyenkor kell, hanem valamikor az elején.

Tudja már a kezdetektől fogva, hogy mit vállal, ha veled kötné össze az életét.

Sajnálom, hogy ez történt, de én is kiakadtam volna ebben a helyzetben. Szerintem én is felbontottam volna az eljegyzést. Ilyenkor azon gondolkodnék, hogy vajon mit nem tudok még ezek után arról az emberről, akit azt hittem, hogy ismerek.

Újra kellene építenem a bizalmat.

És ehhez idő kell. Ha nem is újabb 4 év, de idő.

2023. szept. 15. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!