Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaza volt hogy emiatt szakíto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza volt hogy emiatt szakított a "barátnőm"?

Figyelt kérdés

Volt egy lány akivel pár hétig jóban voltunk, szerelmesek lettünk egymásba, legalábbis én belé. Én nagyon boldog voltam mert még sosem volt barátnőm. Aztán közelebb kerültünk egymáshoz, és szóba jött a szex. Én mondtam hogy még nem volt barátnőm és ne haragudjon meg ha nem leszek jó elsőre. Csodálkozott rajta, de úgy tűnt hogy nem baj. De aztán mostmár nem akar velem találkozni :( tényleg ekkora baj ez?

Még nem vagyok olyan öreg, szerintem ebben a korban még normális hogy nem szexeltem. Vagy rosszul gondolom? 22 évesen tényleg ilyen nagy probléma ez, a lány 19.

2019. aug. 18. 22:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a lányt hagyd, aki tényleg szeret az nem teszi ezt meg, legalább is szerintem.
2019. aug. 18. 22:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg emiatt szakított veled akkor örülj neki.
2019. aug. 18. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak le akart feküdni veled.

külsőre bejöttél neki, és máris azt hitte, nagy kan vagy.

2019. aug. 18. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
a jófiúkat ledarálják az lányok. nekik a szemét,mindenkit megdugok fickó kell. ezt a lányt is egy csomó fickónak meg kell kefélnie,míg megmarad valaki mellett. lelombozó lehet ez,de ne vegye al akedved
2019. aug. 18. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

Szemét volt. Kibírhatott volna pár alkalmat míg belejössz. Esélyt sem adott.

N

2019. aug. 18. 22:50
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
Bocs, de nekem sem kellene tapasztalatlan pasi. Bunkóság ide vagy oda, de ez van 💁
2019. aug. 18. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Krisztusom.
2019. aug. 19. 00:15
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Most megtanultad, hogy csak a filmekben jön be a féktelen őszinteség.

Egy interjún sem kezded el sorolni, a munkához szükséges képességeid hiányát.

Legközelebb kamuzz, hogy legalább az ágyig eljussatok, onnantól már nem leszel szűz. Bár egy tapasztaltabb lány úgyis rájön, hogy neked az volt az első, de onnan már Mind1 lesz :D

2019. aug. 19. 09:21
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

szerintem te sok oldalról nem feleltél meg, és nem láttad igazán a lányt a rózsaszín ködtől, álomvilágban éltél.

Szerintem ide szerelmet képzeltél, amikor lehet csak ártatlan randizgatások voltak

2019. aug. 19. 09:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezek alapján amúgy sem lett volna hosszúéletü és boldog ez a kapcsolat.

Találsz jobbat! :)

2019. aug. 19. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!