Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sincs igaza annak a koreai lánynak aki feljelentette Kenderesi Tamás úszót szexuális zaklatásért?
Normális ember viccből sem fogdossa kéretlenül egy nőnek sem a fenekét, főleg nem más kultúrájú helyen.
Megnyugtatlak: Megfogta a fenekét a lánynak kérés és beleegyezés nélkül = szexuális zaklatás. Ha itthon csinálja egy hasonló bárban, örülhet, ha csak kidobják mint macskát sz*rni, és nem verik meg előtte. Koreában ezek szerint így intézik.
Valamelyik oldalon írták, hogy a lány nem táncosnő volt, hanem vendég.
Az pedig, hogy szerinted ez semmi, az elárulja, hogy hasonló tapló módon gondolkozol a lányokról.
Hogy nem abban a kultúrában élek, nehéz ebben állást foglalni. Mo-i nőként a feljelentés túlzás, de egy bal-horgot megérdemelt volna.
Viszont, mikor egy idegen orszában vagy, neked kell alkalmazkodnod az ottani normákhoz. Én elég szabadelvű nőnek tartom magam, de ha pl.egy arab orszában járnék, akkor nem mutogatnám a mellem, vagy csókolgatnám a nyílt utszán a párom. Nem azért,mert szégyenlem, hanem mert tiszteletben tartom hogy én ott vendég vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!