Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha megcsókoltam egy srácot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsókoltam egy srácot lehet inkább meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Eddig csak barátnőim voltak, a csókot csak velük tudtam elképzelni mert ahhoz nekem kötődés is kell.

A hétvégén voltam bulizni és úgy hozta a sors hogy összeismerkedtem egy helyes sráccal, majd a buli végén megcsókolt, én nem húzódtam el hanem viszonoztam.

Voltam már sráccal és a testi kapcsolatot mindig is kivántam egy másik sráccal de megcsókolni sosem voltam rá képes egyik alkalommal sem egyik srácot sem. Gondoltam ez a tabu dolog számomra amiért biszex vagyok és nem meleg. Ez most kicsit megrendült bennem mert azóta is csak erre a srácra tudok gondolni és arra a csókra. Szerintem még egy csajjal történt csók után sem éreztem ezt amit most. Úgy érzem mintha vele eltudnék bármi komolyabbat is képzelni és azóta azt is érzem hogy nem mozgatnak meg annyira a "dögös" csajok sem, hanem inkább a srácok.

Hirtelen biszexből meleg lettem? Múlni fog ez az érzés? Fognak érdekelni még a csajok?

26f

2023. szept. 12. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Senki nem tudja, de ne azon agyalj, hogy hova kategorizálod magad, hanem azon dolgozz, hogy jól érezd magad.

Ha pasival, akkor pasival, ha egy nővel, akkor nővel.

2023. szept. 12. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A biszex skálán most épp a fiúk felé mozdult az érdeklődésed, de ez változhat.

Am. nem tudom eldönteni, ez téged zavar, vagy csak tisztában szeretnél lenni a dolgokkal?

2023. szept. 12. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy mert mindkét nem vonz. Az aktuális "lelkiállapotod", körülötted zajló folyamatok függvénye hogy éppen melyik oldalra billensz jobban.
2023. szept. 12. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerelem az szerelem 🙂.
2023. szept. 12. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem attól leszel meleg, hogy megcsókolsz-e egy srácot vagy nem. Biszexek is csókolózhatnak fiúkkal, ha mellette továbbra is vonzódnak mindkét nem felé. Meleg akkor leszel, ha a nők egyáltalán nem vonzanak, nem izgatnak, csak a fiúk/srácok. Nyugodtan csókolózz srácokkal, ha az izgat. Amúgy meg nem tök mindegy, hogy bi vagy meleg? Emiatt nem kell szorongani, érezd jól magad azzal, akivel megvan a közös kémia.
2023. szept. 13. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!