Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt hogy minden nőben van egy kis biszexualitás..?
Figyelt kérdés
Miközben pont a férfiak azok akiket összezársz egy egynemű közegbe, és azonnal puncit csinálnak egymás seggéből (sereg, börtön, vallásos iskola, stb.)2023. szept. 12. 05:44
1/9 anonim válasza:
Nem minden nőben, hanem mindenkiben (férfi, nő, meg mittudomén milyen nemek vannak most) van biszex hajlam.
2/9 anonim válasza:
Ez nem igaz!99,99%-ban nincs biszexuális hajlam,igaz ez nőre,férfira.
3/9 anonim válasza:
Mindenkiben van. Az emberi szexualitas nem fekete feher. Egy szines skalan mindenkinek megvan a teljesen heterotol a teljesen melegig az iranya. Van aki csak kíváncsi milyen az azonos nemuvel de soha nem lepi meg, van aki ki is probalja, de nem j9n be neki, van akinek be is jon. Mindenki mashogy eli meg a szexualitasat.
4/9 anonim válasza:
#3 “Mindenkiben van.”
Nem, azokban nincs, akik a skála két szélén helyezkednek el. Mint pl. én. Semmilyen szinten nem vonzzanak a nők. Részegen se, pedig voltam már olyan hármasban, hogy 2 lány egy pasi, de akkor se akartam hozzáérni a lányhoz, egyenesen taszított a gondolat.
5/9 anonim válasza:
A nőknél nagyobb a biszexualitás aránya és társadalmilag is elfogadottabb, de ennyi. A szexualitás egy spektrum, az aszexualitástól a mindkét nemhez vonzódókig és még ki tudja mit nem írtam most ide. Nincs benne olyan, hogy normális. Elfogadott van.
6/9 anonim válasza:
Azért mondják mert többnyire így van 😊 30/n
7/9 anonim válasza:
#5 én szeretnék neked igazat adni de ezt mire alapozod?
Szerintem az lmbtq emberek nagy része még nyugaton se meri felvállalni a másságát, hát még a világ többi pontján.
Simán elképzelhető hogy semmivel se több a női biszexuálisok száma a férfi biszexuálisokénál.
8/9 anonim válasza:
Szerintem több a biszex/meleg/aberrált fétises férfi, mint nő, csak jobban kell titkolniuk.
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is, lásd a sok "hetero vagyok, de" kérdést.
2023. szept. 13. 02:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!