Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Èszre vettètek, hogy egyre több a bisex ember vagy akit érdekel hogy milyen is?
20 egyett értek veled! Az ég világon senki nem várja el!
Amúgy itt többen írják a heterot stb! Azoktól kérdezem hogy ki beszélt róluk? Vagy esetleg lattatok a kategóriát hogy bisex? Senki nem beszélt a heterokrol!
Egyre kevésbé tabu a téma, egyre könnyebb a hozzáférés a különféle lmbtq tartalmakhoz és ezért sokkal több ember szeme nyílik fel az identitására illetve sokkal többen merik fel is vállalni azt.
Nem hiszem hogy régen kevesebb emberben lett volna meg a hajlam
"A szexuális orientáció veled született, se személyes nyitottság, se az aktuális divat, se külső nyomás hatására nem változik meg."
A fogalmatlan te vagy, ugyanis a szexuális orientáció kialakulása egy hosszabb-rövidebb, és nagyon összetett folyamat eredménye.
Szándékosan nem írtam "végeredményt", mert bármikor elmozdulhat a skálán bármelyik irányba, bizonyos együttes hatásokra.
Olvasgass még a témában, mielőtt fogalmatlannak neveznél itt mindenkit magad helyett... ;)
A kérdezőnek.
Én is észrevettem a környezetemben, hogy egyre több "hetero" barátom, haverom és ismerősöm "érdeklődik a témában" tőlem, akik tudják rólam, hogy full biszex vagyok, akinek a női párkapcsolat az elsődleges és legfontosabb, de mellette a férfiak is változó intenzitással jelen vannak a szexuális életemben, de csupán a szex szintjén.
Én sem nevezném őket "kíváncsi heteróknak", és szerintem a biszexuális emberek használják ezt a nem helytálló kifejezést a legkevésbé erre az attitűdre.
Én inkább a homoszexuális beállítottságú férfiaktól hallom legtöbbször ezt a kifejezést, a "látens homoszexuális" kifejezéssel egyetemben.
Aki már odáig eljut, hogy a saját neme iránt érdeklődik, már akkor sem nevezhető heteroszexuálisnak, ha ugyan még fizikailag soha semmilyen módon nem érintkezett a saját nemével, de ez már a gondolatok és/vagy a vágy szintjén megjelenik náluk.
És hogy mi lehet ennek az oka? Találgathatunk, és valószínűsíthetünk dolgokat, és talán az igazság is ott rejtőzik valamelyik magyarázatban a sok közül.
Az én meglátásom az, hogy az utóbbi idők csúcsra járatott LGBTQ+ mozgalma sok olyan emberben felszabadított addig bennük meglévő gátlásokat és szégyellősséget, amiért akár évtizedekig rejtegették a titkos (és talán eddig beteljesületlen) vágyaikat.
Ha magamból akarok kiindulni (és miért ne tehetném, hiszen teljesen kézenfekvő), én is akkor kezdtem el egyre fesztelenebbnek érezni magam a szexuális orientációmban, amikor egyre több körülöttem álló emberrel közöltem, hogy mi a helyzet a szexuális beállítottságommal.
Szinte mindenki meglepődött amikor megtudta, és nagyon sokan vádoltak meg azzal, hogy csak azért mondom ezt, mert "mostanság ez a divat", hogy mindenkiből bi, leszbi és homo lesz, aki eddig csak "hetero" volt.
Akik nem lepődtek meg ezen, azok már rendelkeztek másoktól erre vonatkozó konkrétumokkal és/vagy feltételezésekkel rólam, annak ellenére, hogy nincs az az ember, aki ezt kinézné belőlem sem a külsőm, sem a viselkedésem alapján, ugyanis egy macsó alfahímnek nézek ki, és a viselkedésem is (sokszor teljesen indokolatlanul) cocky és/vagy pumpkin benyomást kelt másokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!