Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiboo92 kérdése:
Èszre vettètek, hogy egyre több a bisex ember vagy akit érdekel hogy milyen is?
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka? Mind fiúk mind lányok terèn? Egyre nyitottabak az emberek?2023. szept. 11. 13:27
1/26 anonim válasza:
Divat lett. Pasiknál fixen. Lányoknál meg mindig volt, ők alapból kíváncsibbak.
3/26 anonim válasza:
Én azt figyeltem meg, hogy nagyon sok párkapcsolatban élő férfi 40-45 éves kora után lesz kíváncsi ! Nagyon sok olyan hirdetés van bisex oldalon.
Mert a 17-19 évesek lehet csak tényleg azért lenne benne közös hokiban, stb, mert kíváncsi, nincs csaja, és már nagyon kanos. De a párkapcsolatban élő középkorú férfiak miért ??
4/26 anonim válasza:
Fiúk terén tuti nem.A csajok latjak ,hogy a pasiknak bejön,azt csinaljak a showt.Amugy meg tobben fel is merik vallalni mert kezdik az emberek elfogadni
5/26 anonim válasza:
Az idősebbeknek sem jut nő. Ha felmész szexpartnerkeresőre, hamarabb találsz egy másik pasit, aki leszopna vagy meg lehet dugni, mint egy nőt.
6/26 zol56 válasza:
A biszexség nem nyitottság kérdése.
7/26 A kérdező kommentje:
Azért azt gondolom hogy ha valaki hetero alapon akar ismerkedni talál nőt! Nem hiszem hogy azért lenne bi mert nem talál magának!
2023. szept. 11. 14:27
8/26 anonim válasza:
Heteró nő vagyok, és mégcsak gondolatban sem voltam a saját nememmel. Semmilyen szinten sem.
Szerintem a legtöbb nő kényszerből magára erőlteti a biszex dolgot, mert buták, és azt hiszik a biszexség olyan mint valamilyen divatos ruha.
A biszex férfiakról annyit, hogy azok mindig biszexek voltak, sosem voltak azok heterók.
9/26 A kérdező kommentje:
9 szerintem még pont hajtja őket a kíváncsiság hogy milyen is lehet!
2023. szept. 11. 17:03
10/26 anonim válasza:
9-es vagyok: hetero SEMMIRE nemkiváncsi a saját nemével! Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, hogy megértsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!