Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy vegyem rá a haveromat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a haveromat, hogy masztizzunk közösen?

Figyelt kérdés
Én nagyon szívesen kipróbálnám a közös farokverést, de ő elég prűd ebből a szempontból... még beszélgetni se szeret semmilyen szexuális témáról, pedig gyakran próbáltam felhozni... hogyan vegyem rá, hogy együtt verjük ki?

2023. szept. 10. 17:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

30: Te beszéltél az összes heteroval, hogy ezt így kijelented?

+ Szeretsz embereket dobozba tenni?

De ez a te bajod, hogy általánosító kijelentéseket teszel. Miért ne lehetne olyan hetero, aki bármilyen okból mással veri.

Nem tudom, mit akarsz magadnak bebizonyítani itt a folyamatos erőlködéssel, de keress más lehetőséget, ahol le tudod vezetni a feszültséget. Mondjuk egy szakembert!

2023. szept. 12. 03:14
 32/36 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező, b.zi-e vagy?
2023. szept. 12. 18:29
 33/36 anonim ***** válasza:
75%

27 éves biszex sportoló srác vagyok, és kiskoromtól számtalan olyan csapattársammal recskáztunk együtt, akikből később sem lettek biszexuálisak vagy homoszexuálisak azok hatására sem.

Aki az volt (lett), azoknak már akkor megvoltak az ilyen irányú hajlamai, mint nekem is.

Ha egymás közt néha előjön ez a téma, csak mindannyian jót röhögünk rajta úgy, hogy ők kezdettől tudják rólam (és másokról is) a beállítottságom, és soha nem akartak senkitől sem többet a barátságnál, haverságnál.

Kizárólag a nők érdeklik őket azóta is, és soha többé nem voltak olyan "élményeik", mint akkoriban, és nem is akartak azóta sem.

Attól jóval összetettebb dolog a nemi orientáció alakulása, kialakulása, mint hogy azt egy közös recskázás határozza meg alapjaiban.

2023. szept. 15. 18:06
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Leszünk haverok?
2023. szept. 17. 13:48
 35/36 anonim ***** válasza:
74%
#34 A kérdés nekem szólt?
2023. szept. 17. 18:07
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Én szivesen kipróbálnám az ilyen dolgot :D
2023. szept. 19. 09:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!