Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy vegyem rá a haveromat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a haveromat, hogy masztizzunk közösen?

Figyelt kérdés
Én nagyon szívesen kipróbálnám a közös farokverést, de ő elég prűd ebből a szempontból... még beszélgetni se szeret semmilyen szexuális témáról, pedig gyakran próbáltam felhozni... hogyan vegyem rá, hogy együtt verjük ki?

2023. szept. 10. 17:48
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
56%
Halott ügy és még ostoba is vagy, ha erőltetted.ezernyi helyen találhatsz erre partnert. Ne légy már János Pistike.
2023. szept. 10. 17:49
 2/36 anonim ***** válasza:
78%
Arra nem gondoltál, hogy a haverod heteroszexuális?
2023. szept. 10. 19:02
 3/36 A kérdező kommentje:
De miért lenne a közös farokverés föltétlen homoszexuális tevékenység? Sokszor hallottam, hogy csak poénból csinálják együtt…
2023. szept. 10. 19:53
 4/36 anonim ***** válasza:
27%
Heterók SOSEM verik közösen a farkukat, és a szexuális életüket sem beszélik ki. Ez a biszexek szokása.
2023. szept. 10. 20:18
 5/36 anonim ***** válasza:
27%
B.. ember, hát a barátod hetero! Miért verné ki veled a farkát? Ilyet csak a homokosok, max biszexek csinálnak! Hány éves vagy??
2023. szept. 11. 00:17
 6/36 anonim ***** válasza:
21%
Sehogy. Ha hetero, nem fog veled közösen masztizni. Ha erőlteted, pláne.
2023. szept. 11. 00:20
 7/36 anonim ***** válasza:
93%

Saját tapasztalat, hogy sokan belemennek közös hokizásba.

Az már biszex/meleg kaland ha egymásét verik, de ha csak egymás mellett, az nem.

2023. szept. 11. 15:15
 8/36 anonim ***** válasza:
16%
A HETERÓSÁG fogalmával nagyon kevesek vannak tisztában. Miért hiszik megszállott módon azt a biszexek, hogy minden férfi vagy meleg vagy biszex? Eléggé megszállott, beteges elmétek van.
2023. szept. 11. 16:20
 9/36 anonim ***** válasza:
86%
8. Nem hiszik azt.
2023. szept. 11. 16:36
 10/36 anonim ***** válasza:
18%
Dehogynem hiszik azt! Engem is lehúztak nullára mert megírzam hogy heteró sosem veri a farkát más férfival. A biszexeknek fáj a realitás. Nekik minden férfi vagy meleg vagy biszex.eddig terjed a szellemi szintjük. Buborékban élnek.
2023. szept. 11. 16:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!