Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy vegyem rá a haveromat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a haveromat, hogy masztizzunk közösen?

Figyelt kérdés
Én nagyon szívesen kipróbálnám a közös farokverést, de ő elég prűd ebből a szempontból... még beszélgetni se szeret semmilyen szexuális témáról, pedig gyakran próbáltam felhozni... hogyan vegyem rá, hogy együtt verjük ki?

2023. szept. 10. 17:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
78%
Ez a mérgező ember kifejezés nagy divat mostanában a b.ta megélhetési pszichológusnőknél. De mi, férfiak ne vegyük már át ezt
2023. szept. 11. 20:14
 22/36 anonim ***** válasza:
25%
A kérdező lélekben nő. Egy hisztis, nárcisztikus oszltoba nő.
2023. szept. 11. 20:40
 23/36 anonim ***** válasza:
22%
almásikitti boldog lenne ha mindezt látná
2023. szept. 11. 21:17
 24/36 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is. A kérdező azt mondaná neki: Hello Kitti! 😀😆
2023. szept. 11. 21:21
 25/36 A kérdező kommentje:

Nos, végszóként engedjetek meg nekem három gondolatot.

1. Elnézést kérek a mérgező kifejezésért. Látom, hogy nagyon érzékenyen érintette az úriembert. Használom helyette inkább a bunkó, tahó, paraszt jelzőket.

2. Képtelen vagyok fölfogni, hogy egy, férfias büszkeségét ily mértékben fitogtató úr miképp gondolhatja azt, hogy létezhetik olyan jelenség, mint férfi testben női lélek.

3. Még soha életemben nem hallottam az oszltoba jelzőt, viszont egészen bizonyos vagyok benne, hogy pozitív jelentése van. :)

Ennyi lenne. Hello Kitti! 🤠

2023. szept. 11. 21:46
 26/36 anonim ***** válasza:
28%
Te szerencsétlen! Honnan tudod hogy férfi vagyok? Idióta!
2023. szept. 11. 22:05
 27/36 A kérdező kommentje:
Hát, így még rosszabb a helyzet... 😉
2023. szept. 11. 22:26
 28/36 anonim ***** válasza:
88%

Ne állj le vitatkozni ilyen emberekkel.

Dobálóznak a pszichológiával, de kb. a 8 általánosuk mellé ez a szellemi színvonal jár.

Én azt nem ertem, ha valakit nem érdekel egy kérdés, akkor minek savazza a kerdezot.

Lapozzon tovább, ahelyett hogy itt mérgezi a levegőt, minősít stb. Igen, az ilyen embereknek van baj a toronyban, nem a kerdezőében.

A srác kerdezett valamit, válasz alig jött, helyette minősítés, beszólás stb. Az ilyen hozzászolók miatt pöcegödör szagú az országunk.

Úgyhogy inkább vagy fogja be, vagy legyen konstruktiv. De legfőképp menjen el szakemberhez és itt vezesse le a feszkot, ne itt a kérdezőn!

2023. szept. 11. 22:55
 29/36 anonim ***** válasza:
69%
A privátos válaszolónak itt üzenem: nem vagyok a kicsi szived, és keress magadnak más palimadarat.
2023. szept. 11. 23:17
 30/36 anonim ***** válasza:
28%
Konstruktívan, tényszerűen meg lett mondva a kérdezőnek, hogy heterók nem verik együtt egymás előtt a farkukat, és az is meg lett mondva neki, hogy a heterók nem egymástól tanulnak maszturbálni. Nem értette meg. Ezek után legyél konstruktív bárkivel is, ha a kérdező szellemi szintje destruktív.
2023. szept. 11. 23:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!