Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van még aki jobban érzi magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még aki jobban érzi magát a saját nemével?

Figyelt kérdés
Mindkét nem izgat viszont érzelmileg egy férfi valahogy jobb, sokkal felszabadultabban és természetesebben tudok egy férfihoz közeledni. A nők megértése számomra kimondottan nehéz, a férfiak kiszámíthatóbbak. Illetve szerintem egy férfit könnyebb is kielégíteni mint egy nőt. 23f
2023. szept. 10. 13:13
 1/7 anonim válasza:
100%
Kamaszként a korombeli fiúkkal könnyebb volt olyanokról beszélni, hogy kinek mennyire szőrös a teste meg a pénisze, mennyit verjük, mekkora, borotváljuk e, milyen dezodor illat jobb stb...
2023. szept. 10. 13:20
 2/7 anonim válasza:
100%
Azt azért nem mondtam, most is van egy nagyon kedves barátnőm, akivel mindent meg tudok beszélni. Hetero vagyok, csak kamszként a velem egy neműekkel könnyebb volt beszélni, mert tudtam, hasonlóakat ők is átéltek/át fognak élni.
2023. szept. 10. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
A másik nemet mindig nehezebb kielégíteni, mert nem ismerjük eléggé a kielégítés finomabb részleteit. Ez bizony tanulási folyamat.
2023. szept. 10. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Abszolút jobban érzem magam,mint munkatársként,mint bárhol az életben.

És amikor volt,illetve remélem lesz is, a testiségben is :)

F/Bp

2023. szept. 10. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerelmes nem tudnék lenni férfiba, az csak testiségről szól nekem és szenvedélyről. Kitapasztalni, milyen alárendeltnek avagy egyenrangúnak lenni szex során.

De pl én személy szerint a nálam jóval idősebb férfiakat részesítem előnyben, a kisfiúk nem vonzanak. Egy férfi legyen szőrös(nem dzsungel) és maszkulin, tudja mit akar...mondjuk eddig nem sok ilyennel volt dolgom.

2023. szept. 10. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező! Te nagyon nőgyülölő vagy! Menj el pszichológushoz!
2023. szept. 10. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan érzem sajnos.
2023. szept. 11. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!